17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руската кучка Капитанова е много зла и агресивна, както и всички други рускини ! Трябва да бъде опъната в задника и натирена към Камчатка !

До Дика: Ами шпинга означава точно въшка. Гладни шпинги=гладни въшки. Буквално и преносно въшките са вечно гладни да смучкат кръвчица. Шпинги го ползвахме в училище. При нас поне беше модерно да се продават в кибритени кутийки. Все пак ако имаш въшки освобождаваха от училище. В трети клас заради шпинги майка ми ме подстрига сурер късо като момче и най-големият ми ужас беше после да не взема са хвана някакви, че не можех да си представя как се чисти дълга къдрава коса. Хич не бях мююрджийка за 3 дена бележка да рискувам косата си. Хайде бъдете здрави и ти и мэжа ти! Много ме развесели

За мен най-виновен е Виктор. Той много отдавна разбра, че Виктория създава конфликти, ТРЯБВАШЕ да я изгони преди месец.

Жалко ..жалко , че тая глупост има по 150 коментара , а новините по казуса с РСМ по 50тина

Ми какво да я обсъждаме РСМ? Претоплена манджа. Ясно е, че ни натискат и Киро Тъпото затова е назначен, да слуша и да изпълнява.

Честито Фикторе, остана с три злобни чужденки-рускиня, еврейка и туркиня!

Коя е еврейката ? Остава да е Александра. Не ми се връзва еврейка да им се остави да мачкат.

Колко пък да съжаляваш, викторко? За около 80 000 хонорар- толкова. Не може да си прибрал едни оари и да очакваш да се измъкнеш сух от тоя циган.ски пазар. Плюс един Наум. Не е зле. Всички там си имате своя причина да се излагаме и тя не е да се " намерите " , просто защото споделяте най - древната професия. Единствените загубили са зрителите на този цирк. Но... СеКи Сам си преценя;)

И ергенът не е както при лютеницата- брускетите и яхтичката с розовите листенца.

Тази рускиня е като Кобилкина, професионалистка в секса, това и е занаята и е разплакала стотици, ако не хиляди нещастници, роби на либидото. В България си е намерила подходяща удобна ниша за занаята, защото мъжете ни са с високо либидо, нерези, готови на всичко за да го вкарат в едно сластно и магнетично место, срещу добро заплащане. Проститутката Виктория сама призна, че предлага секс срещу “подаръци”, разбирай пари.

Изглежда много студена, асексуална и фригидна. Кой мъж би си легнал с такова дърво и то срещу безбожно скъп часовник Ролекс ? Нашенските богаташи не си полеят парите, те им дават лъскава кола да карат, и после си я взимат обратно.

Кобилкина е дърта хитруша и изглежда като мъркаща котка, а Викито е една вечно недоволна и мрънкаща, фригидна коза, изглежда като сексуално незаинтересована.

Тая Александра каква е по народност? Нито прилича, нито се държи като българка.

Българка е. Последните 12 години е живяла извън България, във Франция и Испания, и затова е толкова "изкуствена". Не е така настървена и озлобена и....истински лоша. С други думи, фалшива е, според БДС.

Олееее, ми то и аз след 15 години в чужбина не се държа като истинска българка. Прекалено позитивна и усмихната съм, сигурно много дразня по-натуралните и вечно вкиснати, но пък истински българи. : -)))))))

Честно казано рускинята е най нагла, но и най секси, а ергена я изтърбушва от секс и не може да я изгони, защото му е по калъпа, но хората казват “Хуй глава затрива”.

Изобщо не ми е секси рускинята. Толкова е студена и зла, че тръпки ме побиват от нея. Гледа като натровена. Сексуалността предполага излъчване на топлина, огън, пожар, страст. При Викито всичко е един много болен мозък, патологично обсебен от конкурентка, което говори за дълбоки комплекси. На преден план излиза един хладен и пресметлив разум, доколкото изобщо го има. Никоя там не ми беше секси, може би донякъде Марта, Блажка и Александра.

В американския оригинал Batchelor, гонеха от шоуто за далече по нищожни нарушения на добрия тон в сравнение с този на руската психопатка. Руснаците са с мания за величие и превъзходство над всички останали, така ги учат и възпитават. Така се държи и руската посланичка, такъв е и невменяемия им президент. Това племе е забравило уроците от ВСВ, че ако не беше Америка да им даде рамо, сега щяха да лъскат обувките на германците, не че сега не го правят по необходимост, защото страната им е колос на глинени крака и може да се саморазруши, особено начело с един идиот-президент, който е тежък психопат-мегаломанияк. Много жалко, че нашия президент не може да разбере това и му слугува.

Не одобрявам постъпката на Виктория, но тя е истинска,искрена и казва всичко в очите на събеседника си,докато Алекс,която не е никаква психоложка,а глупава мърла,че и грозна е злобна и завистлива кучка. Пред Виктор се прави на ангел,а като се оттегли той тя се преобразява и с тази ехидна и нагла усмивка заслужава не с вода да я залеят само...

А в какво се изразява злобата и най вече завистта на Александра ?

Да, Виктория е истинска.....психопатка и патологичен лъжец, истински натурална злобарка и истински лош човек, а в профилите си се изявява и като истинска измамничка. Лъже хората с някакви магии и ритуали за пари срещу само 50 лева и някакви измислени календари.. Ако работеха ритуалите й за пари, нямаше да реве за Ролекс, а отдавна щеше сама да си го е купила, завалията.

Мда безспорно Виктория е истински психопат, обилно гарниран с бездушие, жестокост, злоба, омраза, меркантилност. Да пази Бог !

Независимо какви черти ти е дала природата, винаги човек е красив, когато се държи приветливо, с усмивка и добронамерено с другите. Обратното те прави грозен и нелицепритен за околните. Трябва да е много нещастна тази Капитонова. Така да се държи с кандидатките....Яка злоба я тресе. Защо не разрешиха проблема продуцентите? За агресия към участник трябва да се гони. Това е толериране на агресията, на посегателството към личността. И да не обяснява много по профилите си Викито защо не можело да я съди Александра. Много пък компетентна....

Това е самата истина. Запознаваш се с някой, на пръв поглед не особено хубав/а на външен вид, а като усетиш каква хубава енергия има, колко добра душа, започваш да виждаш същият този човек с други очи и поне за мен ми става все по-симпатичен. И обратното. Сещам се за бившата съпруга на един наш приятел, голяма красавица, с много красиви сини очи, но безкрайно проста и злобна, многократно й давах шанс, но накрая се дистанцирах. Впоследствие се резведоха и той се ожени за красива брюнетка, която е голяма лисица с мъжете и кариерата, но е много възпитана, тактична и приятна в компания, никога с нищо не ме е подразнила. Бившата беше нетърпима, направо копие на рускинята, само дето беше приятна за очите, но впоследствие и красотата й спрях да забелязвам. Беше ужасно натоварваща, досадна, обсебваща, нищо хубаво не чух от нея.

Ние, срещу бандата психолози, целящи да ни манипулират и изтискат от нас ценното ни време, което вместо да ползваме за себе си, го влагаме в безсмислени, изкуствени и лишени от всякаква положителна за нас градивност.

Що да е безсмислие ? Нима всичко това го няма в обществото ни ? Докога ще живеем с широко затворени очи ? Кога най сетне ще прогледнем и ще осъдим категорично булинга, тормоза, агресията ? Има го в къщи, в офиса, на улицата... Или цялата тази пошлост на една голяма група момичета, меркантилни, злобни, искащи всичко наготово, с манталитет на прости махленки, необразовани, с просташко поведение, невъзпитани,пияни, заляни, напикани, с речник на пиян каруцар, които мачкат като валяк другите, може и да убият за пари, за скъпи дрънкулки и вещи... Които лягат с богати чичаци и дядовци като евтина стока, които се предлагат открито по сайтове за възрастни с порно клипчета...и такива ще ми правят поредните победителки и още повече ще ни се звезделеят, а курвалъкът им ще бъде пример за успех. Докога ще си траем да ни заливат с помия, да толетираме злото, да си мълчим и кибичим?

хубава тема, но гледаемостта на такива предавания е в следствие всеобщото опростачване, къде чрез чалга, къде поради липса на образование, котиране по медиите на разни плеймеитки и подобни на тях, това не е нещо, което е станало от днес за утре, това е процес, който върви вече над 30 години в обществото ни. А причините..

И в двата случая-със или без сценарий- нещата не изглеждат добре. Става дума за ценностна система, морал... Със сигурност и продукцията има своя дял в тази пошлост, но за съжаление това е реалната картинка сред голяма част от младите хора - меркантилни и слабо образовани. Обществото ни е тотално деградирало, незаинтересовано. Това ли са западните ценности? Ако са това - моля, стига , не искам още от същото ..

Точно това се канех да напиша. Много са деградирали ценностите, много. Искам само да добавя нещо. Ако всичко е по сценарий, защо и Александра е казала, че са й били нужни 2 месеца да се възстанови от тормоза... Защо и други момичета, след като излязоха, казаха, че атмосферата там е била много напрегната и нетърпима, че едва са издържали там и са се зарадвали, че вече няма да са част от всичко това. Например Елвира го каза, мисля и още някое момиче, май Ния-Косара...Гергана също още вътре говореше за това... Видяхме как влезе Александра- сияеща, със самочувствие, усмихната, позитивна, а загледайте я сега, след тоя системен тормоз на какво е заприличала. Тъжна, уморена, съсипана, смачкана, повехнала, седи си кротко и тихо сама и гледа да е незабележима за изродите, да си откъсне малко спокойствие, да избегне за малко тормоза...Това и холивудските актриси не могат го изигра...А руската психопатка, когато я обиждаше и заля с водка, как цялата се тресеше от омраза, чак брадичката й трепереше, позеленяла от злоба...Това как се играе ? Ми те са директно за Оскари... Не вярвам да е сценарий. Да, в синхроните им задават нарочни въпроси, на които конкретно да отговарят, по сценарий са им игрите, срещите с Виктор, но не и поведението им. Такова нещо и най блестящите актьори не биха могли така истински да изиграят. Да ти се изопнат жилите на лицето от гняв и омраза, да изиграеш толкова достоверно психопатията и патологичната обсесия, или да си видимо посърнал, изхабен, смачкан и да плачеш често, колкото и да се опитваш да си сдържаш сълзите, в очите се чете тъгата....

По сценарии са нещата, а участничките са стимулирани към скандали, инак няма какво да гледа жадния за сеири и панаири зрител, в случай, че 20 епизода си говорят вежливо. Те играят себе си, в някой случаи просто стигат до крайност за да останат, нищо, че после се оплакват, колко тежко им било. Като им е тежко и гледат по-бързо да се махнат от тази гадост, що всеки пък, като се раздават рози, реват все едно ще ги колят, а не гледат с радост, че се махат!? После, има психолози, които ги подбират за да може да стават скандали. забележете, тези по кротките, си заминаха набързо, кой можа, можа да блесне с някой номер / като онзи девствената/, който не можа си замина без да осребри присъствието си. Нали никой не мисли, че е там заради ергена, просто искат да привлекат внимание върху себе си. Най- атрактивните останаха да скубят коси. Александра очевидно е по-лабилна и е допусната в предаването защото очевидно ще играе ролята на тормозена жертва. Виктория пък е мъжемелачка - тя е в другия край на поведенческите реакции - прекалено самовлюбена, себична и егоист и няма нужда да раздават реплики, те сами се вкарват в ситуация.

Всичко е сценарий. Има моменти, когато момичетата току що са свършили с поредния скандал, и на следващия момент се хилят като репички. този преход няма как да бъде постигнат плавно. Дори има моменти, когато са застанали за една игра, примерно всяка една я дават поотделно с широка усмивка, като преди секунди е била в разгара на поредната драма. Дори да е монтаж от различни части на деня, нещата определно си личи, че са режисирани. Например, като с Люсата, която до последно не беше ясно защо стоеше в предаването, като нито в един момент не се видя дори намек за привличане между нея и Виктор. Обяснението е просто - правеше цветущи, злобни коментари за другите, което явно се котираше. Та, всичко е нагласено, като определено си личи, че патките са стимулирани да разиграват скандали за да бъде интересно на зрителите.

Характера и ценностните системи на участничките не са по сценарий. А и има времева разлика между различните кадри

Не съм съвсем съгласна. И най-добрите холивудски актриси трудно биха пресъздали патологичната обсесия и психопатия у Виктория. И колко видимо различна изглежда вече Александра, в сравнение с началото. Тя е направо на ръба, видимо смачкана и угаснала, тъжна и със сипана от системния тормоз и целенасочен игнор психика. Това няма как да се изиграе, то се преживява. Всеки знае как се е чувствал и изглеждал, когато е бил подложен на силен стрес и как, ако живее щастливо и спокойно няма начин да го възпроизведе същият кошмар просто ей така.

след това разкаяние продукцията ще трябва да заснеме финала отново защото той избира от 21 български момичета рускинята Виктория!

Абе, хора, Имам чувството , че много от вас са тотално объркани и не могат да различат реалност от театър , от игра. Наистина тука имаше и елемент от собствения характер ( абсолютното попадение с лудата Виктория, която просто играеше себе си) . Но дали на някой нормален човек ще му мине през ума да оприличава един актьор в роля със самия него като човек и характер? Дали Антъни Хопкинс е това чудовище, което изигра. Дали всеки, играл убиец, мошеник , курва са действително такива. Ама наистина ли не можете да мислите и да разберете нещата. Защото това " реалити "си беше по сценарий .

Има огромна разлика с примера,който си дал за артистите. При тях ролята е само за пред камерата -след това артистът излиза от роля.

Точно така. Да ми сравяваш сър Антъни Хопкинс с тия прости и меркантилни злобарки е нелепо. Антъни Хопкинс това работи, да влиза в роли и разгръща образа и получава милиони. Тук никой никакви пари не получава, нито е актриса да играе толкова достоверно. Виктория се издържа като инфлуенсър. В случая, вместо да увеличи печалбите си и пследователите си, тя остана без профилите си и реално губи пари. А всички казват, че никой от тях не е получил хонорар, освен Виктор, ергена и Наум, водещият..

Абсолютно е сигурно, че това не е риалити, а скриптирано шоу, т.е. почти всичко става по сценарий. Иначе как така само едни и същи показваха, само те се изказваха, само тях ергенът канеше. Виктор е само един АКТЬОР. КОЙТО Играеше определената му роля. Самата концепция на шоуто е толкова лъжлива и нереална, че боде очите. Всички тия жени от определен вид и поведение да се борят???!!! за един беден фитнес инструктор ?? Не ме разсмивайте, моля ви. И изглежда не бяха предвидили реакциите на заливането на Александра, затова сега, след дъжд качулка, пишат глупости

Ако това е истина, значи не ни предлагат реалити, а турски сериал с актьори. Това е измама. Не ми се вярва, обаче, защото в последния епизод агресиралата Виктория цялата се тресеше от омраза, беше позеленяла от злоба, брадичката й трепереше чак, това и носител на Оскар не може да го изиграе толкова истински... А тези лехуси там не са дори актриси... Сценарият се усеща предимно в синхроните, където отговарят на конкретно зададени им въпроси, имаше нарочно преиграване и когато готвеха и сервираха на Ергена и Блажка, личеше си. Но в омразата и тормоза са си истински. Трудно човек плаче насила, в киното им капят специални капки... Не знам... Ако всичко е един сценарий на болни мозъци, то това нещо не си заслужава гледането.

Заслужава си гледането- с образователна цел. вглеждането ми в някои детайли ме кара да се смея и чудя- първо облеклото на участничките- тези рокли са за съвсем други случаи и салони- не върви с тях и токчетата по тревата. Обичая къна... това български обичай ли е... Отношенията между участничките. Защо нито една от участничките не се противопостави на Виктория и не я сложи на място още при отвързването на банския на Алекс... Вместо това те се съюзиха с нея или предпочетоха да стоят настрана... Вина за наглостта и простащината не носи само Виктор. Тя че дължи на чувството за безнаказаност и Виктория показа истинското си лице...

Скучно ,грозно ,няма красота ,интелект ,нито поведение както при момите така и при ергена ....

Много посредствени, скучни, елементарни хора.. Единствено ергенът има добро възпитание, не може да му се отрече, но не е особено умен, нито интересен мъж, а по скоро е доста скучен и все един такъв опечален, кахърен, депресивен, меланхоличен, едни и същи заучени фрази от ФБ, самовлюбеност, прекалена суета за мъж.... Жените пък са под всяка критика. Как пък нямаше нито една истински красива, или умна, образована или интересна, някоя възпитана мацка, излъчваща доброта, благородство, с харизма и аристократична осанка. Все едни жалки убитачки, гладни шпинги, меркантилни курволяци. Все пак това не е единственото лице на българката днес. Някои момичета хич и не ни ги представиха, все едно не бяха там. Едни и същи въртяха, скимтяха, крещяха, злобяха...начело с руската психопатка и турската кадъна.

Хахаха! Шпинга! Благодаря ти, че ми припомни тази дума. Със сълзи се смея!

Хаха Скейтърке, и аз се изхилих на глас като се сетих за тази дума, бях я забравила и от години не бях я ползвала. Но всякога думата "шпинга" я свързвам с определението "гладна". Майка ми много често я употребяваше, когато станеше въпрос за някой, който се опитва да се надскочи или няма реална представа за себе си и си мисли, че си е "надвил масрафа"..." Не се вижда и той каква гладна шпинга е !" Дори не знам какъв произход има думата "шпинга", aз съм я чувала в ЮИ България. Друга такава дума, която ме кара да се задавя от смях е... мющерии, т.е. мераклии... Мъжът ми веднъж я употреби и толкова се смях. Например: "Няма май много мющерии..." В смисъл като: Няма май много мераклии, желаещи, шарани. Също и "белким"..Ходих на фризьор, белким се разкрася...или...Ще карам на салати, белким отслабна. Тази дума я чух от един тв театър, но не му помня заглавието. "Зех тъ, Радке, зех тъ !"Или "Криворазбраната цивилизация" ли беше ?

Риалити в ефира! Стилно и елегантно, страхотни участници, пример за обществото! С нетърпение чакам новия сезон!

Страхотна ирония ! Защо не са я разбрали другите, остава загадка ?!

Мило!

По-глупаво шоу няма и няма да има. Ергенът е същият малоумник като козите, приели да се правят на маймуни заради някой лев.

Това шоу е просто реклама на турските курорти.

Ами, безплатно е. Никой не им дава дори пари за тия циркове. На хонорар там са само Ергенът и Наум, другите са безплатни за Тъпанарев.

Цяла България разбра защо бившата приятелка на Виктор му е изневерявала. Защото Виктор е един безгръбначен путю-маринкин. Виктория от друга страна така се поряза, че незнам дали ще може да си покаже носа навънка. Сега всички ще я канселират и инфлиенсърката ще остане без доходи. За мъж и семейство в България направо да забрави. За Русия е стара мома и по скоро грозна. Създаде лош имидж не само на себе си но и на всички рускини, който всъщност са изключителни жени. Вижда се, че след 10 години в България е взела най лошите качества от българските мутреси и метреси.

+ 1000000000000000000

Иначе бил много ревнив и справедлив, по негови думи... Видяхме му "справедливостта" каква е. Да пази Бог да чака една смачкана жена на неговата точно справедливост, опора, закрила...

Виктория си е с поведение на типична нахална рускиня. Нищо не е взела от българските кифли.

Концентрирана простотия на малко пространство.за дебилски народ,дебилско предаване.

Вие драпайте клавиатурата, ташаците и клиторите, а жиголото и уруспийте се отебаха и изкараха безплатна райска почивка.

Рускините са нагли, прости, арогантни, дъшевно и физически нечистоплътни креатури. вземете мутрофанова, посланичката, не е ли същата като тази уруспия от “Ергена”? А ергена е типичен български путьо, който робува на долната си глава, а с горната ръси глупотевини. Ударил го е хормона да ебе прелъстителната руска шуврантия

Не знам как е в другите държави, но тук това предаване е много пошло. А и тези ревли, търсещи постоянно внимание и определено отношение, са доста досадни Всяка една напуснала казва, че всъщност отишла в това предаване по други причини, но не и за целта на предаването, всички жени са тотални сметкаджийки и използвачи, за собствена изгода и слава. Тук всяка идея за нормално предаване се опорочава, защото отдавна Нова ТВ, Халваджии, Славчовци, Ивани и Андреи, научиха българина да гледа интриги, силиконки, скандали, разголвания, секс под завивките и т.н. Да бяха някакви треторазрядни кабеларки - ОК, но това за национални телевции, абсолютно падение, опростачиха народа.

Мисля, че на продуцентите на Bachelor Bg , отдавна трябва да им е станало ясно, че този формат няма място в България ( ако са имали някакви съмнения все пак). Причините са много- накратко, нито аудиторията, нито участниците са по най-общите стереотипи на този формат. Да, скандалът продава, да, в голяма степен има режисура, най-малко подтик за развиване на една или друга скандална ситуация. Никъде обаче в страните ( главно англоезични) където форматът се излъчва , най-низките човешки страсти не са изложени на такъв откровен показ. Все пак поне формално това е реалити, където уж трябва да намериш любовта, а не да "спечелиш" формата като в някакво състезание за талант. И продуцентите там се придържат към това. В нашенският му вариант , група жени повечето от които със спорни намерения , маниери и поведение къде режисирано, къде защото просто са си такива се надпреварваха да покажат коя е по-, по-, най-отблъскваща. Понякога просто ме хващаше срам, че съм жена, а предаването е уж за забавление. От друга страна коментарите тук са повече от убийствени. Не съм чела никъде толкова груби , обидни коментари, не че по принцип са някакво изключение специално за това реалити. Чудя са как ли че чувстват някои от участничките ако все пак прочетат как ги наричат коментиращите. Това , че " щом са се записали трябва да са готови да чуят всичко за себе си" не е оправдание за обидите. Не очаквам особено ласкави отзиви и за моя коментар. Поне се опитах да изразя моята гледна точка.

Страшен артист.... и това е най-четената и коментирана новина тука за деня.

На кой му пука? Нали Капитонова печели формата, това Наум Шопов отдавна го каза (уж без да иска, разбираш ли).

Народа е изперкал. Какви вълнения за едно такова пошло предаване! Освен това ми се струва че всичко е режисирано. Така че споко, всичко ще си дойде на мястото.

Цяла България те видя що за путьо си. То само с мускули не се става мъж...

Да потърси прошка от Александра, ние го видяхме що за мъжленце е и колко е справедлив, както ни се рекламираше по-рано в Търси се...

Каквото му е казано, това е и направил… парите определят “качеството” на избора… интригата, грубистта, елементарното, долното характеризират предаването… Виктор с етикет и цена… това е!

Най-тъжното не е, че има такова предаване, че и се гледа, а това, че някой пише 'новини', какво е станало в предаването... утре чакам и сензация за 10008-и епизод на Дързост и красота...

Най тъжното е, че има бездушни дегенерати, които нищо не ги интерсува и трогва, стига някой лично тях да не настъпи. И като си кютат така като глухи свине в тръстика така и някой ден някой ще ги изненада изотзад я тях, я техните лапетии. Аман от липса на емпатия, човещина, съпричастност към чуждата болка, към несправедливостите, които обществото ни толерира с мълчание. В рамките само на 2-3 месеца по същата телевизия за втори път ни се показва агресия и тормоз без последици. Това трябва да те възмущава, а не ни казваш да си траем и да не се вълнуваме.

Това да си създадеш няква псевдовселена с псевдопроблеми в които до се вживяваш, при цялата реално нищета на толкова сънародници си е извратено. Вземи си изгаси шоуто , излез и емпатирай на пенсионерите, безработните, болните които събират пари за лечение през нета и т.н.

абе много сте тъпи не разбрахте ли че всичко е сценарии и нищо не зависи от Виктор те му казват какво да прави е на тъпите курви също

Аман от ваште сценарии. По сценарий могат да накарат някой да се самоубие пред камерата, той дали ще го направи ? Сценарий било... Никога не бих тормозила човешко същество, ако ще да е най-голямата отрепка. Никакъв сценарий не може да ме накара да съм изрод. Булинга е забранен в цивилизованите държави, насилниците се отстраняват, камо ли да го показват по тв за рейтинг. И то вече за втори път.

Естествено че е сценарий, ако вярвате че не е, сте доста заблудена ..... Той си има приятелка - Мария Тарашманова, с която е още от преди предаването. Всичко там е ПО СЦЕНАРИЙ. А "Булинга" както го изписвате ако е доброволно приет с договор, тогава не е такъв а евтино шоу.....

Много подценяваш колко са безскрупулни продуцентите, въобще не им пука за нищо, само и само да се създават интриги и скандали, за да има гледаемост.

Пълен тъпанар. Това продуцентите ли се извиняват чрез него? Понеже не са очаквали такава масова атака срещу фаворита си. Както и не са очаквали такава критика, задето са решили да оставят въпросната пияна и злобна рускиня. Ще ги разпънат на финала. Който очевидно ще бъде точно като слуха, че тази нагла руска к...а печели. Ще ги разпънат.

Да вземе една роза и да си я забучи в задн..а и после по две на алексадра и другата и на ководещия и на продуцента

г-н Хонорар се разкайва пред зрителите а трябва да се извини на Александра.5 мин преди да даде розата на руския парцал Алекс каза , че Тъпака е най горямата и опора там. ПРЕДАТЕЛ само Виктории да срещаш докато си жив.

Да, изсухли се като мокра връв, като пръдня в гащи, като педераст от хотелска стая. Оказа се една мъжка курва. А момичето му вярваше и търпеше този тормоз заради него. Фалшив герой с фалшиви мускули.

Всеки, който през 1989 е бил поне на 15 години, е наясно какви кучки са рускините.

Ми тогава имах една приятелка, омъжена за българин. Беше медицинска сестра. Почина сравнително млада, малко преди да навърши 40 от рак на гърдата. Беше най милият, добър, позитивен, усмихнат и гостоприемен човек. И беше руса и синеока. Колко ми е правила пелмени, борш... Милата ми Наталийка, прекрасен човек беше ! Остави две малки момченца. Мъжът й бързо се ожени за друга и не знам нищо за него и децата. Но вечно ще я помня, една слънчева, симпатична, много добра жена, една широка славянска душа ! Сега срещам само разочарования...

Смешен плач от смешни хора

Виктария и Виктар , ма те са си лика-прилика. Родени един за друг - еднакво прости, изкуствени, набедени за красавци и също така се вълнуват само от шума на парите, без да им пука , колко хора нараняват по пътя си.

И самовлюбени.

Не вярвам ,че това е "Грешка на Виктор". Това е тв реалити и се наблюдава от огромен екип сценаристи,монтажисти,режисъори. Имайки предвид ,че продуцент е компанията на Нико Тупарев нямам никакво съмнение,че скандалът през цялото време е умишлено търсен,провокиран ,а Виктор е "посъветван" за избора си .Заради щоуто.В противен случай ,Людмила щеше да си е заминала в първата половина на предаването,но пък им трябваше приказливка ,която да "обобщава събитията".,а след нея и Виктория,дори преди този конкретен скандал. И да ,изборът на последната роза беше скандален.А епизодите все повече на......Планета Пайнер.

Абе каква психоложка е тоя питбул? Даже не е завършила, но практикува. Ако беше наистина психолог нямаше да допусне да се стигне до там. Ама и вие сте мега евтини в акъла. Тия риалитита се правят по сценарий за рейтинг и тоя тука се праи на приятно разсеян, че не знае какво се е случило.

Това което правят с Алексабдра се нарича емоционален тормоз. Много тийнеиджъри преминават през същото с училище. Не знам какви са им договорите, но в Англия, например, Александра може да ги съди за психически тормоз и то за големи суми. Виктория печели, след като нашия не я изгони. Сега да видим какво ще обясява или ще преснимат последните две серии?

В Англия твоя питбул щеше да лежи в панделата задето упражнява професия, за която не е квалифицирата и видно няма нито качествата, нито знанията, нито потенциала. А и както ти казах всичко е по сценарий. Кинти, леличко, затва иде реч.

Кики, жената е преминала обучение , има диплома и степен мастър - съответства на магистър в България. Моля ви, не говорете глупости, ако не сте информирани, интересувайте се и ще научите много нови неща.

Откъде, бе, като в биото на инстаграма й си е написала сама, че е бъдещ психолог. Или и тая диплома като оная на Пацо Шнорхела. Завършила е разни онлайн курсчета като другия кукумицин от Търново.

КикитУ, ти КаПИТОНова ли си, ма ? Същият настървен питбул си.

Пълни глупости. Самата Александра каза, че още не е завършила. И не работи като психолог..А това пък, дето ако била психоложка нямало да се стигне до тук... То по тая логика и никой доктор не трябва да се разболява от рак, да получава инфаркт, инсулт, аневризъм, тромбоза... Или няма как да измамиш магистрат, щото е учил право. Ами не, бая магистрати познавам измамени с жилища или окрадени...Или никой зъболекар не трябва да има кариес...Или строителен инженер и архитект няма как да закупят жилище със скрити недостатъци... Или на учител детето няма как да е неграмотно. Справка: черната Златка, майка й учител по география, а тя не знаеше европейски столици... Айде стига с тия мантри. Сякаш вие сте безгрешни и супермени. То и аз съм много курназ от дивана, ама я да почнат да ме тормозят няколко пачи, организирани от видимо болен мозък на псиопат, ще почна да заеквам и да се напикавам от страх...Нищо, че съм учила баш това, дето мога и да я осъдя... Говорите само вятър да става... Все смели сърца и мноооого оправни. Затуй даже отношенията в къщите си сами не можете да си оправите и занимавате съд, прокуратура, полиция...

Логиката ти е смешна. Какъв психолог си ако не мое се социализираш? Ама грамче! И не те знам кво си учила, но принципно мое да осъдеш някой даже и да си неграмотен.

Кикито, в Инстаграма на Александра ясно пише, че не е практикуващ психолог. Но като ти гледам просташкото отношение и омаловажаване на другите, не смятам да се занимавам с чугунена кратуна, която много ги разбира нещата...Не случайно си на страната на булинга, явно го намираш за нормално поведението и психопатията на Виктория, та точно психологията на Александра ти се видя най- големия проблем. Сякаш някой насила те кара да я посещаваш, не че нямаш нужда от психотерапевт като ти чета обсесиите около Александра и как била работела като психолог, при условие, че това не е истина. То и студенти по право работят в адвокатски кантори, и студенти по медицина работят в болници, ама помагат, не са нито адвокати, нито лекари

Ма къ че не практикува? Ти не си ли видела като й изписват омето и годините и я представят като хипнотеравт? И анамнеза шела да му сваля на Виктор, че да му помогнела да изпадне под хопноза, за да му излекувала травмите. И още във визинката й я представяха до диванчето и тя си каза, че това си работи и че това в университетите за нея не бшло стойностно понеже знанието в школите било по-важно и лесно можело да обори университетите. Това не го ли гледа или и ти си била под хипноза. И ако трябва са сме честни причината, поради която взеха да нападат Александла е, че се представя да нещо, което не е. Дениз я разобличи още на басейна и каза, че й е ясно тая Сашка колко е фалшименто, понеже учи психология и е наясно с много неща. Пфффф

Колко време и други ресурси се хабят за това тъпо и долнопробно риалити. Събрали се 22 простакеси и се надпреварват коя да се държи по вулгарно и идиотски. И един им гледа сеира. Не че той е кой знае каква стока. И изобщо - от къде се вземат пари за тази простотия, а и не само за тази, а и за другите риалитита. Явно перачниците яко работят. Не е за вярване, че има хора, които си губят времето пред телевизора, гледайки тези глупости. При толкова много ТВ програми…

Ти откъде знаеш чак бройката на участничките, ако не го гледаш ? Все другите простаци гледат, само вие не гледате, но всичко знаете. Иначе съм съгласен с останалото.

Ами като прегледам ФБ и новините в DIR - там ме заливат с новини и описания от първия ден.

Истинско безумие е да се явиш на кастинг за Тупаревско "предаване". Там няма морал, човещина, правила, емпатия... Мачкат хора, съсипват човешки психики, гаврят се с човешки същества за рейтинг. Но така е в държавата Булгаристан, дето за неполиткоректно изказване на професор по време на лекция, уволниха човека, а вече втора жена се мачка, тормози, унижава, заплашва, залива с алкохол и ...няма последици за агресора, няма осъждане на булинга, няма СЕМ, няма сваляне на предаване...има само рейтинг. Наскоро що тормоз отнесе Волгин за радио предаване, то не бяха заседания на БНР, то не бяха СЕМ, наказаха го, че е поканил гост и са дискутирали съдбата на нашите моряци в Украйна... Направо взе да ми писва от либерастките циркове. За изказано мнение те преследват и наказват, а за заливане на посолства с боя, зазаливане на хора с алкохол, за системен булинг...нищо.

Половината мнение се четеше, но като замеси Волгин и рашистите тотално се опропасти. По-добре си мълчи!

Утре ти може да си на мястото на Волгин. И какви рашисти? Само за укронацистите ли да ревем? Не всички сме фенове на фашизма.

Жалки твари са боклуците от екипа на това мерзко предаване, рекламиращи и толериращи булинг. Във всяка нормална държава агресията и насилието спрямо човешко същество се наказва от закона и се осъжда от обществото. Само у нас вдига рейтинга и носи пари. Дано ви приседнат такива мръсни пари ! Съсипахте едно момиче. Александра влезе усмихната, сияеща, позитивна, със самочувствие. В момента, след системния тормоз е една развалина, смачкана, тиха, опитва се да е максимално незабележима, белким я оставят на мира. Два месеца един болен садистичен мозък мачка едно момиче и никой не реагира. То от желязо да си, няма да издържиш психически и ще рухнеш. Вкарали някаква руска психопатка Виктория и ни рекламират булинг, а стадо бездушни овце като Марта и леля Денка аплодират психопатията й, вместо като зрели жени да защитят жертвата на агресията й. Най малкото да се дистанцират от злото. За екипа от педали и наркомани не ми се говори. Докога Тъпанарев ще ни залива с извращения ? Доскоро друга жена тормозеха във Фермата...пак по бтв. Тая тв е време да й бъде отнет лиценза. Утре очаквам изнасилвания и убийства на живо да ни показват в името на проклетия им рейтинг.

имате от мен за коментара!

Значи: 1. Тая простотия кой я гледа. 2. Дами този с конската фиономия харесва ли ви. 3. Тоя като го гледам май хич не си пада по жени.

То беше за пред камерата, после двата с Наум се праскаха в джакузито.

Само едно ще кажа : Александра, Александра, защо търпя толкова унижения? Заради това подобие на мъжка проститутка ли? Трябваше да си запазиш достойнството, да станеш и да си тръгнеш с високо вдигната глава, вместо да търпиш тези мръшляци - и другите жени и това мекотело с обратната захапка.

Защото ги обвързват с безумни неустойки, затова. Извади ти от джоба си 50 000 или 100 000. Те и затова с тях действат като с опитни мишки, експериментират всякакви извращения.

Така става като подписваш договор без да четеш и без да си се съветвал с адвокат - един вид психически, физически тормоз се оказва върху теб и това е в договора. Минало-заминало, в пълното си право тормозеното момиче сега трябва да съди цялата продукция и ще спечели.

То пък щото ти много четеш всички договори, които подписваш в банки, в мобилни оператори, в болници... И все с адвокат под мишница.. Само тъпотии ръсите. Ако някой само каже: Ми аз искам да помисля и да се консултирам с адвокат и чак тогава евентуално ще подпиша, и заминаваш...идва следващият чакащ, следващата смела резерва. И това ти го пиша като юрист... Никой никъде не те чака да четеш страници дребен шрифт, да тълкуваш, да умуваш, да търчиш при адвокат, пък да искаш промени и все едни такива ала бала празни приказки, нямащи нищо общо с реалността. И ти много добре го знаеш.

Какъв мъж е тоя! Мухльо. Спортист бил, ама не баш. Въобще нещо в живота си свястно направил ли е? Лигльо. Какво се е заоправдавал? Без това с ВиктАрия са си лика прилика - нахални, прости, безлични,меркантилни. Нищо, безстойностни хора, цапащи Земята. Две торби с ла..на.