Виктория Бекъм отново запя парчетата на "Spice Girls". Но не на сцена и без останалите вокалистки.

Бившата "Спайс" публикува клип на "стори" в Instagram, в който пее "Say You""ll Be There" по време на караоке вечер с Дейвид Бекъм. Към видеото бе прикрепен и текст, който гласи: "Подгрявам вокалите в Маями! Очаквайте подробности."

Тя не даде още такива, но е показателно, че изглежда сякаш се подготвя за нещо. Разбира се, феновете на групата полудяха в секцията за коментари, споделяйки, че искат отново "Spice Girls" да се съберат и да тръгнат на турне. Уви, до този момент никоя от тях не говори за това. Интересен факт е, че преди година по същото време, Вик отново запя песен на бандата.

Припомняме, че през 2019-а тя бе единствената, която не се качи на сцената по време на турнето им във Великобритания.

Но въпреки усилията им да я привлекат Виктория неведнъж е заявявала, че е твърде заета с други начинания и просто не може да се ангажира да се качи отново на сцената с останалите. Наистина е жалко, защото заклетите фенове от години искат да ги видят отново, а групата не е същата без всичките 5 членки.

За последен път те излязоха на сцената в пълен състав през 2012-а по време на Олимпийските игри в Лондон. Оттогава госпожа Бекъм се занимава с други неща... включително с модната си линия, информира TMZ.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Снимка: Getty Images