"Най-добрата съпруга, майка и партньор по чашка", така Дейвид Бекъм си позволи да определи съпругата си след 24 години съвместен живот и 4 деца по-късно. На кадърът, който сподели в Инстаграм, се вижда по-младата версия на футболистът и модната дизайнерка Вик.

"На този ден 4.7.99. 24 години и още толкова. На най-добрата съпруга, майка и партньор по чашка (през повечето време). Честита годишнина, обичам те толкова много", написа 48-годишният №7 в Манчестър Юнайтед. 

От своя страна "spice" момичето му качи клип с послание: "4.7.99 г. Преди 24 години. Обичам те толкова много."

Популярната двойка има 4 деца, три от които синовете - Бруклин, Ромео, Круз и малката Харпър.

Влиятелната двойка започва връзката си в Ирландия преди 24 години. Тогава Бекъм бе изгряваща футболна звезда, а Виктория тепърва се прочуваше с женската група "Spice Girls". Двамата се женят на грандиозна церемония, струваща 800 000 паунда. Тогава за събитието звездите наеха "Bentley's Entertainments", организирали рождения ден на Елтън Джон, както и 40-годишнината на принцеса Ан, информира "Daily Mail". 

Въпреки че не бяха спестени никакви разходи за венчавката, денят бе изпълнен с трогателни моменти, един от които тогава малкият Бруклин, който носеше пръстените до олтара. На тържеството Виктория бе облечена с бяла рокля на Вера Уанг. Тя привлече тогава вниманието и с корона от диаманти и злато, изработена по поръчка от Слим Барет, който преди това е изработвал аксесоари за принцеса Даяна. Колкото до облеклото на Дейвид - той бе избрал кремав костюм, създаден от Тимъти Еверет.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Въпреки че създаде усещането за мащабно празненство през 99-а, то за Виктория сватбата е била по-скоро "интимна". В разговор с "The Business of Fashion" в рамките на събитието "BoF VOICES 2022" тя сподели: "Мисля, че медиите разкрасиха сватбата много повече, отколкото беше в действителност. Понякога моето остроумно чувство за хумор ми създава проблеми, но празненството не беше толкова голямо, колкото всички го представяха."

В интервю през 2017-а за Vogue г-жа Бекъм сподели също: "В брака имайте търпение. Прехапвайте си езика. Бъдете подкрепящи. И запазете малко мистерия. Никога не се отпускайте напълно."

Снимка: Getty Images