Актьорът Вин Дизел се обърна към Дуейн Джонсън да се върне в последната лента от франчайза "Бързи и яростни", работата по която очаква да започнат скоро, с призив, публикуван на страницата му в Инстаграм.

Ако се съгласи, Скалата ще може да участва в десетия филм от високоскоростната поредица, който трябва официално да отбележи нейния край.

Конфликтът между Вин Дизел и бившия кечист възникна след снимките на осмия филм. Дизел провокира Джонсън, който играе Люк Хобс, да влага повече в актьорската си игра. Това доведе до спречкване помежду им.

"Времето настъпи. Светът чака "Бързи и яростни 10", написа екранният Доминик Торето в социалната мрежа, публикувайки кадър от поредицата с Дуейн Джонсън в ролята на Хобс.

"Както знаеш, моите деца се обръщат към теб с чичо Дуейн и не минава и един празник, на който да не си размените пожелания. но времето е дошло. Наследството чака. Преди години ти казах, че ще изпълня обещанието си към Пабло. Заклех се, че ще достигнем и направим най-добрия финал, който е десетия по ред филм! Казвам това от любов... но ти трябва да се появиш в него, не напускай франчайза, защото имаш важна роля, която никой друг не може да изпълни. Надявам се, че ще уважиш случая и ще изпълниш съдбата си", гласи призивът на Дизел.

Дуейн Джонсън обаче все още не е отговорил на предложението на своя колега, пише БТА.