Отново настъпи онова време от годината, през което градовете биват огласяни до късно вечер от смеха и радостните викове на зрелостниците, броящи с нестихващ ентусиазъм от едно до дванайсет или пеещи с доза тъга вечният хит на "Тоника СВ" - "Един неразделен клас". А гласовете им, носещи се навред из притихналите иначе улици, припомнят с носталгия на всички дочули ги някогашни ученици, които отдавна са освободили местата си на чиновете пред черната дъска, тяхната собствена еуфория, съпътстваща вечерта на дипломирането им.

Да, традиционните балове, с които завършващите гимназия младежи отбелязват успешния край на своето 12-годишното обучение, вече са в своя разгар. Разбира се, и този път сред празнуващите абитуриенти се откроиха наследниците на част от родните популярни личности, които просто нямаше как останат незабелязани, предвид известността на своите родители, насочваща всеобщото внимание към тях.

Вижте снимки >>

Така например преди ден певицата Соня Немска публикува в личния си Инстаграм профил снимки от изпращането на дъщеря си Рая, която вече чу последния си училищен звънец. Тя официално приключи средното си образование с усилено изучаване на английски език и химия, въпреки че модата е една от най-големите ѝ страсти. Преди две години наследницата на поп фолк изпълнителката и Янко Ваташки дебютира под ярките светлини на прожекторите, наред с тези на фотографските светкавици, озаряващи подиума на "Sofia Fashion Week", където дефилира за световно признатия турски дизайнер Ахмет Йозджейхан.


Рая - дъщерята на Соня Немска

След това, навършвайки 18 г., тя засне няколко професионални фотосесии, привлекли вниманието на почитателите на майка ѝ, които бяха повече от приятно изненадани да установят, че за разлика от повечето момичета на нейната възраст, чиито родители са познати имена в индустрията, Рая не е прибягнала до услугите на пластичната хирургия, за да подобри външния си вид. Напротив, достойно за възхищение тя залага на естествената си визия.

Сега от изображенията, които Немска сподели в социалните мрежи, се вижда, че за едно от най-значимите събития в живота си щерка ѝ е заложила на ефектна дълга рокля с нежен цвят, отличаваща се с висока странична цепка на полата и интересен асиметричен корсет с множество кръстосващи се шевове от бляскави камъни и пайети, която според потребителите на платформата е напълно достойна за червения килим на Холивуд. Визията ѝ се допълва от кремави сандали на висок ток и дамска чанта-клъч в същата гама. Акцентът сред бижутата, на които се е спряла, е широко колие, вървящо по шията ѝ, допълващо се деликатни обеци и множество пръстени.

Преди часове и бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов качи в своя Фейсбук акаунт няколко фотографии от специалния случай на своята дъщеря Василена, която също вдигна наздравици със своите съученици за финалния им ден като ученици.

"Попътен вятър на випуск 2021!

За моето семейство е специален повод - изпращаме дъщеря си Василена по пътя на зрелостта! Здраве и успех на Васи, на нейните съученици и преподаватели от 73 СУ "Вл. Граматик", които имат повод да празнуват!

На абитуриентите пожелавам да искат, да могат, да го направят - да постигнат мечтите си и да реализират целите си!", написа политикът.

Цветанов със съпругата си Десислава и дъщеря им Василена

Снимка: Facebook

От публикацията му се вижда, че наследницата му е се е спряла на тоалет с голи рамене в светлорозово, привличащ погледите с ефирния си корсет, по който са пришити цветя, спускащи се надолу към разкроената пола от тюл, стигаща до земята. Василена очевидно е решила да не отнема от вниманието, предназначено за дрехата, затова не е добавила никакви аксесоари или бижута към своята визия.