Оказва се, че неустоимата София Вергара, която е сред най-големите изкусителки на малкия екран, няма нищо против да се потруди, дори когато трябва да се наслаждава на заслужен отдих, по време на семейна почивка. По всичко личи, че колумбийката с гореща кръв обича всичко около нея да бъде чисто и подредено, а в случай, че не е, тя без каквото и да било колебание ще запретне ръкави, за да промени ситуацията, въвеждайки в нея по равни дози ред и блясък.

Доказателство за това съвсем наскоро дойде от страна на нейния съпруг, който показа как половинката му отмята домакински задължения, преди да се отдаде на отдих по време на настоящото им тропическо бягство.

Вижте снимки на София >>

Джо Манганиело засне краткото видео, с което разкри как жена му почиства една от външните лампи, разположена на верандата на ваканционния им дом, търкайки я с парче плат. В кадрите холивудската знаменитост, утвърдила се през годините като повелителка мъжките фантазии, е облечена в изрязан бански костюм от две части, разкриващ прелъстителните форми на нейното тяло, частично скрити от пареото, което е вързала на талията си. Очевидно актрисата се е била запътила към плажа, преди да започне да се отдаде на въпросното начинание, за което е сложила на ръцете си чифт гумени ръкавици.

"Скъпа, ние сме на ваканция", подчертава Джо в клипа. "Да, но те явно не правят нищо", отговаря София, визирайки хората, които отговарят за чистотата на къщата. "Защо си се качила на стол, полирайки този месингов фенер?", не се отказва той, а тя отвръща: "За хубавите неща няма почивка".

Брюнетката, която наскоро отпразнува годишнината от сватбата си със своя партньор, публикува видеото в личния си Инстаграм акаунт, споделяйки го със своите над двадесет и седем милиона последователи, търсейки тяхното мнение по въпроса, а в резултат много от феновете ѝ я подкрепиха.

"Няма как да извадиш колумбийското момиче от нея", пише един от потребителите, докато друг уточнява: "Няма значение колко пари може да има една латиноамериканка, на нас ни е в кръвта да чистим. Обичаме да го правим, защото това е вид успокоителна терапия. Ето защо почистваме всички места, на които отидем... Просто е по-силно от нас".

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sofia Vergara (@sofiavergara)