Звездата на Лейди Гага изгрява днес на 75-ото издание на кинофестивала във Венеция, пишат италианските електронни издания.

Вижте снимки >>

Вчера Лейди Гага предизвика истински фурор във Венеция, когато пристигна там. Тя премина през каналите на Венеция по посока на остров Лидо ди Венеция с лодка-такси, покрай фенове, които не спираха да крещящ името ѝ. Звездата направи дори фотосесия на водното такси. За нея тя позира със събрана платинено руса коса и прилепнала по тялото минималистична черна рокля. Снимки от фотосесията бяха публикувани в редица италиански издания. Специализираният сайт за светски новини "Джъст Джаред" дори написа, че Лейди Гага е направила най-епохалното пристигане на кинофестивала във Венеция.

Извън конкурсната програма на венецианската Мостра днес се представя филмът "Роди се звезда". Това е световна премиера на продукцията, която е режисьорски дебют за актьора Брадли Купър и актьорски дебют за Лейди Гага. По екраните в САЩ тя ще излезе на 5 октомври.

Филмът разказва историята за паралелен възход и падение на музикални изпълнители, обвързани в любовна история. Филмът е третият римейк на продукцията от 1937 г. с участието на Джанет Гейнър и Фредрик Марч. Тя беше адаптирана за мюзикъл през 1954 г. с участието на Джуди Гарланд и Джеймс Мейсън, а после превърната отново в музикална драма през 1976 г. с участието на Барбра Стрейзанд и Крис Кристофърсън. Така че сюжетът на филма с Лейди Гага не е изненадващ, но критиците очакват с нетърпение да видят как тя ще се справи и дали ще е на нивото на Стрейзанд и Гарланд. Анализатори очакват, че Лейди Гага ще поднесе приятна изненада в тази насока. Те припомнят нейните много добре изпипани клипове, които навеждат на мисълта, че тя ще демонстрира същия професионализъм и във филма на Брадли Купър.

Купър договори режисирането на филма през март 2016 г. Той изпълнява и главната роля. Лейди Гага се присъедини към продукцията през август 2016 г. Преди това се говореше, че филмът ще бъде режисиран от Клинт Истууд и главната роля ще бъде поверена на Бионсе, но тези планове се провалиха.

Вчера Лейди Гага предизвика истински фурор във Венеция, когато пристигна там. Тя премина през каналите на Венеция по посока на остров Лидо ди Венеция с лодка-такси, покрай фенове, които не спираха да крещящ името й. Звездата направи дори фотосесия на водното такси. За нея тя позира със събрана платинено руса коса и прилепнала по тялото минималистична черна рокля. Снимки от фотосесията бяха публикувани в редица италиански издания. Специализираният сайт за светски новини "Джъст Джаред" дори написа, че Лейди Гага е направила най-епохалното пристигане на кинофестивала във Венеция.