Актрисата Ема Корин, която преди време се обяви за небинарна, успя да предизвика голям интерес при появата си на филмовия фестивал във Венеция.

Освен че направи дебют на бръснатата си глава, тя позира пред фотографите и насъбралото се множество в доста необичайна визия. Ема, която е гадже с носителя на Оскар Рами Малек, се появи облечена със зелена жилетка, която беше съчетала с долно бельо в същия цвят.

Стайлингът й беше допълнен единствено с прозрачен черен чорапогащник, който явно беше сложила, за да не бъде съвсем гола за публичната си изява. Ема Корин се появи така за събитие организирано от марката "Miu Miu", където се събра с колежката си Сидни Суини.

Въпреки интереса на медиите, Корин не коментира настоящата си връзка с Рами. Двамата се събраха малко след като стана ясно, че актьорът се е разделил с бившата си половинка Луси Бойнтън, с която се влюбиха на снимките на филма "Бохемска рапсодия".

Снимка: John Phillips/Getty Images

Рами и Ема бяха забелязани на няколко срещи, като според техни приятели двамата се наслаждават един на друг, без засега да гледат сериозно на отношенията си.