И тази година, както повелява традицията, семейството на херцога и херцогинята на Кеймбридж, сподели снимка, която е и тяхната коледна картичка за 2020 г.
Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън позират с трите си деца и малчуганите за пореден път са най-хубавото на снимката.

Вижте снимки на семейството >>

7-годишният принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлът и 2-годишният принц Луи, заедно със своите родители, са позирали с красиви усмивки пред обектива на фотографа Мат Портеус. Снимката е направена през есента в дома на семейството Анмър Хол в Норфолк.

"Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са щастливи да споделят нова снимка на семейството си, която е и върху тяхната коледна картичка за тази година", се казва в официалния профил на семейството в Инстаграм.

На фотографията Уилям, Кейт и техните три деца позират, облечени в топли пуловери, седнали върху бала сено на фона на нарязани и подредени зад тях дърва. Всички са усмихнати, като най-широка и щедра е усмивката на малкия Луи.

В картичката, която кралското семейство е изпратило до Националната здравна служба във Великобритания, принц Уилям е написал:

"До всички в NHS: не можем да ви се отблагодарим за вашите посвещение и отдаденост, и жертвите, които трябваше да правите тази година. Винаги ще ви бъдем благодарни!"

Снимката, която семейството сподели като коледна картичка през 2019 г., бе една от най-непринудените им снимки, като всички са се събрали около винтидж мотоциклет.

А картичката им за Коледа от 2018 г. показва членовете на кралската фамилия, седнали на дърво, отново в дома им в Анмър Хол. На нея принц Луи е бебе на няколко месеца.

Преди дни семейството на Кейт и Уилям посети постановка в театър "Паладиум", като това беше първата официална поява на техните наследници по червения килим, както и първата им официална поява за тази година.

Снимка: AP/БТА