Има нещо в спортистите, което привлича като магнит представителките на нежния пол към тях. Все пак не случайно състезателите се считат за едни от най-големите плейбои на нашето време, постоянно радващи се на внимание от страна на дамите, които сякаш са омагьосани от техния чар.

Няма съмнение, че един от най-желаните господа във футболния свят е португалецът Кристиано Роналдо, който се нарежда сред топ позициите в личната класацията на почти всяка необвързана жена. Именно заради множеството почитателки, въздишащи по него, нападателят на "Ювентус" се слави като играч не само на терена.

Вижте снимки на Лилия >>

Макар в момента да е с Джорджина Родригес, репутацията му не спира да го преследва и от време на време чуждестранните медии и до днес продължават да припомнят за миналите му лични отношения с различни хубавици. Разбира се, само една част от тях са напълно достоверни, а останалите са просто спекулации, неизменно съпътстващи живота на всяка популярна личност, без значение от сферата, в която се изявява тя.

Въпреки това, предвид броя на завоеванията му, поне според публикациите, съществува разбирането, че няма жена, която е способна да откаже на Кристиано... Но истината далеч не е такава. Нещо повече, наскоро британският вестник "The Sun" даде конкретен пример за това.

Таблоидът напомни за случая с руския модел Лилия Ермак, която не искала да има нищо общо с футболиста, независимо от неговото силно желание. Сексапилната блондинка, чиито 1.6 милиона последователи я превръщат в истинска Инстаграм звезда, често качва в социалната мрежа свои горещи кадри, способни да разтопят и най-закоравялото мъжко сърце.

Когато видял нейните провокативни изображения, четирикратният носител на наградата "Златна топка" не успял да се сдържи и веднага ѝ писал. Тя обаче изобщо не откликнала на интереса му и запазила мълчание, оставяйки съобщенията му без отговор. В профила ѝ ясно е посочено, че тя е съпруга и майка. Очевидно рускинята не е искала да жертва своя щастлив семеен живот заради авантюра, пък била тя и с рекордьора по отбелязани голове в Шампионската лига.

Междувременно, след триумфа на "Ювентус" в серия А, Кристиано и настоящата му половинка решиха да се отдадат на почивка край едно от най-красивите средиземноморски пристанища - Портофино, заедно с четирите деца на спортиста, като единствено на едно от тях Джорджина е биологична майка. Семейството релаксира на борда на луксозна яхта, разполагаща с водна пързалка, фитнес център, джакузи и редица други удобства, която според италианската медия е собственост на Роналдо, а цената ѝ възлиза на повече от 16 милиона евро.

"Няма нищо по-хубаво от това да празнуваш победите с хората, които обичаш", пише футболистът към тяхна обща снимка от престоя им в Италия, която сподели в своя Инстаграм акаунт.