Колкото и странно да звучи, има популярни личности, които макар да имат профил в социалните мрежи, предпочитат да държат личния си живот далеч от него, избягвайки да публикуват интимните моменти, изпълващи онази част от ежедневието им, стояща далеч от светлините на прожекторите. Един такъв пример е соченият за един от най-добрите футболисти на планетата Лео Меси, чиито постове във виртуалното пространство винаги са свързани единствено и само с професията му.

Сходно постъпва и неговият колега Димитър Бербатов, въпреки че от време на време той все пак прави изключения, задоволявайки любопитството на своите почитатели, които с радост надничат зад завесата, спускаща се над дните му извън терена, в редките случаи, когато им се отдаде тази възможност.

Вижте снимки >>

А само преди броени часове късметът им се усмихна, защото спортистът реши да им покаже колко много е пораснала неговата първородна дъщеря Дея, която днес вече е на 11 години. Като 24-часова история в платформата той сподели кратко видео, което показва как неговата наследница танцува до отворената врата на автомобила му, усмихвайки се широко към обектива на телефона, с който я снима баща ѝ. "Моят съучастник", гласят думите на носителят на награда "Златна обувка". Малко след това той пусна снимка, на която двамата стоят във вътрешността на превозното средство, като седналото на задната седалка момиче се възползва от пътуването им, за да се нахрани.

"Какъвто бащата, такава и дъщерята - Изкуството да се храниш в кола", гласи посланието към кадъра.

Снимка: Официален профил в Instagram

Последният път, в който Бербатов показа всички членове на семейството си, бе навръх Нова година. Тогава той качи изображение, на което позира в гръб, прегърнал трите дами, заемащи специално място в сърцето му - половинката му Елена и двете му деца Дея и Елиа, наблюдаващи празничните фойерверки от двора на къщата си. В миналото Димитър ревностно криеше лицата на момичетата си, но с времето това се промени.

Освен това първата поява на любимата му в неговия акаунт бе чак миналата година, когато той публикува поредица от снимки, направени през лятната им ваканция, която прекараха край плажната ивица. Тогава фотографиите му, трогнали неговите фенове, бързо получиха над 64 хиляди харесвания и множество пожелания да бъдат все така сплотени и да се обичат.

Снимка: Официален профил в Instagram