Ако Матю Макконъхи почувства някога, че е подложен на стрес, той вече разполага с идеалното място, където може да се отдаде на почивка. По-рано тази седмица стана ясно, че 51-годишният актьор е купил прекрасна ваканционна вила, разположена на брега на Тихия океан в Кайлуа-Конана, Хавайските острови, струвала му 7,85 милиона щатски долара. Сделката е реализирана през декември м.г., но американската преса разкри информацията едва преди няколко дни.

Имотът, който спокойно може да бъде сравнен с истинско късче от рая, предоставя не само изключително спокойствие, но и спираща дъха гледка към естествения басейн, чийто вълни се разбиват недалеч от задния му двор. Сградата, заемаща внушителните 650 квадратни метра, е построена през 2020 г. Въпреки че изглежда напълно изолирана, тя всъщност е част от луксозен и ексклузивен 5-звезден плажен ризорт и голф клуб.

Вижте снимки >>

Холивудската знаменитост живее със съпругата си Камила Алвес и трите им деца в Тексас, където е роден. Американската преса обаче е на мнение, че щом семейство посети веднъж новопридобитото си жилище в 50-ия щат, навярно никой от тях няма да иска да се върне обратно към стария си дом.

И как би било иначе, при положение, че сградата е построена по поръчка и разполага с цели шест спални и още толкова бани. Дограмите в къщата са дървени, като плъзгащите се врати са изработени от кедър, използван и за гредите на тавана. За голяма част от облицовките във вътрешността са използвани варовик, италиански мрамор и кварц.

В изпълнения с палмови дръвчета оазис, наричан още двор, има общо два инфинити басейна, един от които е с дължина над 20 метра, наред с две места за палене на огън, подходящи за релаксиране под лъчите на залязващото зад хоризонта слънце. Освен това мястото има и игрище за петанк, винарска изба, прожекционна зала и голям гараж.