По всичко ясно личи, че в момента сезонът на продажбите на звездни имоти в Америка е в своя разгар, тъй като от известно време насам редица популярни имена пуснаха на пазара своите домове, като само преди няколко дни към списъка с продавачи се присъедини и поп певицата Кейти Пери. Между ангажиментите, съпътстващи нейната кариера, и отговорностите, идващи с майчинството, не е чак толкова чудно, че тя желае да се раздели с едно от своите недвижими имущества, чието стопанисване окончателно да отпадне от изпълнения ѝ със задължения график.

Двуетажната постройка, издигната през 1960 г., може да се похвали с немалката площ от 410 квадратни метра, в чиито предели има общо 4 спални и още толкова бани. Интересен факт е, че откакто през 2018 година изпълнителката на "Teenage dream" е закупила сградата, която разполага с наистина впечатляващ двор, тя не е живяла в нея, вместо това я е използвала като къща за гости, в която е настанявала свои роднини, близки и приятели, решили да я навестят за по-дълъг период от време.

Вижте снимки >>

Всъщност нейният личен дом, славещ се със средиземноморския си стил, се намира по-надолу по същата улица от малкото имение, търсещо в момента своя нов собственик, който ще се сдобие с него, ако е готов да се прости със сумата от 7,5 милиона щатски долара от банковата си сметка.

Къщата, която американската преса описва като истински рай за любителите на уединения начин на живот, се намира в изключително спокойна и престижна затворена общност в Бевърли Хилс, където са избрали да живеят редица знаменитости. Това означава, че ако се намери купувач за мястото, то той автоматично ще се сдобие с цял куп именити съседи, с които нищо чудно да има шанса да се сблъска някъде из множеството алеи, минаващи през частния квартал. Без, разбира се, да броим самата Кейти Пери и половинката ѝ Орландо Блум, сред имената на холивудските артисти, които прекарват дните си там, попадат тези на Никол Кидман, Адел, Дженифър Лорънс и още редица други.

С такава бляскава и уважавана компания, можете да бъдете сигурни, че домът отговаря на нужния престиж. Сградата разполага с две крила, в едното от които се помещава основната спалня, баня с голяма вана, два дрешника и кът за отдих, докато другото е направено като самостоятелен апартамент с офис и фитнес зала. Кухнята, трапезарията и хол пък се намират в своеобразната топла връзка между двете крила, която има така наречените "френски врати", водещи към градината, където се намира открит плувен басейн с кръгла форма.

Едно от множеството удобства на къщата е четвъртата спалня, която вече не се използва по предназначение, понеже неотдавна певицата я превърна в звукозаписно студио. Точно в него съдийката от "American Idol" е записала някои от най-популярните си песни, с които неведнъж е оглавявала различни музикални класации.

Пери определено има солиден опит в покупко-продажбата на недвижимо имущество. Сред успешните ѝ сделки е продажбата на две от нейните владения през 2019 г., които станаха притежание на бизнесмена Майкъл Чоу - основател на веригата ресторанти "Mr. Mr. Chow", а три години по-рано тя успя да купи някогашен манастир, собственост на Римокатолическата църква.