Познавате Владо Карамазов като актьор, като любител на мотоциклетите и като любител на природата, нали? Сега обаче той ни показва още една своя страст, а именно - снимането. Карамазов е на обиколка на Азорските острови и не спира да споделя спиращи дъха снимки от пътешествието си.

Вижте кадрите >>

Към една от снимките в Инстаграм профила си актьорът е написал и много вдъхновено послание:

"Мисля, че съм късметлия. Поне за някои неща. Вчерашната случка ще я помня и мисля дълго. Защото можеше да не стане така, да не стане по този начин, с тези хора. За някой случката ще е банална, но не е. Два часа прекарах с шестима непознати канадци и бяхме избрани да гледаме невероятното представление на природата. Защо природата си направи труда да изнесе този спектакъл на 7 човека нямам представа. Тя криеше своите красоти в бяла пелена и бавно ни ги показваше. Показваше ги за секунди и ги скриваше. Но само как ни ги показваше! Викахме, плакахме, не вярвахме, че се случва. Е, такива 2 часа са си подарък за нещо. Най-хубавият ми подарък от живота.

Имам какво да покажа и напиша за тези два часа, които прекарах пред портите на рая. Скоро."

Към друг кадър Карамазов е написал:

"Сутрешни размисли от остров.

Някой ден ще отида да живея на остров, където е вечно лято. Там, където е чисто и звездите са почти до теб, да съм сред природата, да съм позитивен българо-туземец. Искам да съм далеч от лудницата на градовете и стреса там. Има време дотогава. Но хубаво е човек да се стреми към нещо. Е, аз към това."

Очакваме ново включване от Владо Карамазов с още разкази и снимки от пътешествията му. Актьорът от "Дяволското гърло" и "Откраднат живот" за пореден път доказва, че е голям приключенец и явно добре използва времето, в което няма професионални ангажименти, за да се насити на нови преживявания и емоции.