Тъкмо когато човек си помисли, че за първи път, откакто социалните мрежи съществуват, съдържанието им няма с какво да задържи вниманието му, изведнъж се появява нещо, което да опровергае неговото становище, като например съблазнителните кадри, които Христина Христова, по-позната със сценичния си псевдоним Тита, съвсем наскоро качи в своя личен Instagram профил. На фона на отегчителните публикации, които в последно време изобилстват в пределите на виртуалното пространство, тези на изпълнителката на "Антилопа" определено се откроиха от останалите, привличайки безотказно всички погледи към нея.

С тях тя показа на своите над половин милион последователи в платформата избрани мигове от настоящата си почивка, отвела я на остров Пукет, където мнозина подозират, че всъщност се намира заедно с новия си партньор.

Вижте снимки >>

В края на миналия месец певицата, която бе част от журито на предаването "Звездите в нас", сподели пред родната преса, че отново има човек до себе си. Макар тогава да не издаде самоличността на мъжа, заел мястото на медалиста от републикански и международни състезания по смесени бойни изкуства Недко Николов в нейното сърце, запазвайки я в пълна тайна, тя все пак заяви, че се чувства щастлива, посочвайки, че в наши дни истинската любов се среща изключително рядко.

По всичко обаче изглежда, че брюнетката е успяла да я открие и очевидно сега се опитва да я задържи максимално дълго настана от светлините на прожекторите, които по-често се оказват проклятие, отколкото благословия в отношенията между двама души. Вероятно именно поради тази причина в момента се намира в Тайланд, където романсът ѝ необезпокоявано може да се разгърне.

Въпреки това тя не спира да радва своите верни почитатели с изкусителни снимки, на които позира пред фотографския обектив предимно в предизвикателни бански костюми от две части, чиято силно изрязана кройка разкрива прелъстителните извивки на нейното греховно тяло. Постовете ѝ рязко покачиха градусите в интернет, припомняйки на потребителите му какво е усещането за жарко лято, придружено от рекордно високи температурни стойности, заплашващи да причинят топлинен удар на всеки, решил да се вгледа в тях по-дълго от необходимото.

Любопитен факт е, че наскоро Слави Трифонов потвърди слуховете, че ще има съвместен проект с Тита. Гостувайки в подкаста на Йонислав Йотов, по-известен като Тото от дуото "СкандаУ", шоуменът призна, че двамата с нея вече са записали съвместната си песен, като в момента се подготвя видеоклипът към нея. Самата певица, която преди години изгря на сцената на предаването "X Factor", неотдавна направи рязък завой в своята кариера, насочвайки се към попфолк жанра. Запитана дали съжалява за решението си, тя отговори, че според е нея е направила правилния избор. По думите ѝ, като балкански народ, тези ритми са в кръвта на всеки по нашите географски ширини.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от TITA (@hrisistar)