Внучката на Грейс Кели - Камил Готлиб разкри, че има мистериозен мъж, в когото е влюбена, след като години наред държеше тълпата в напрежение относно това дали излиза с собственик на един от топ клубовете в Монако, или са просто приятели. 

25-годишната кралска особа често позира с приятеля си, собственик на нощен клуб Меди Антъни, който я описва като "любовта на живота си".

Но в Instagram тази седмица, тя даде да се разбере, че се среща с различен човек, като сподели любима снимка, празнуваща годишнината им.

Дъщерята на принцеса Стефани и бившия охранител на двореца Жан Реймънд Готлиб, публикува снимка, на която се целува с мъжа, с надпис: "365 дни любов". Чести да са ни.". .

Камил все още не е споделила името на мъжа. Снимката ги показва как се целуват на лодка със зашеметяващата гледка към Средиземно море на заден план.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Camilloush (@camillerosegottlieb)

На снимката Камил е с неоново зелени бански, а татуираният й любим е с тъмносини шорти.

През 2020 г. тя обяви, че е отскоро е необвързана,  добавяйки, че би предпочела да бъде сама, отколкото в "лоша компания".

Притисната от фенове да разкрие идеалния си тип, племенницата на принц Алберт призна, че предпочита високи мъже, но подчерта, че споделените преживявания с партньор, са най-важното нещо, което търси.

Камил винаги е казвала, че "живее щастливо и скришом", затова и не разправя наляво надясно с кого се среща. 

Говорейки пред "Hello Monaco" през декември миналата година, тя заяви, че сърцето й вече не е свободно. "Ще говоря за това, ако стане по-сериозно", бяха думите й.

Тя често е споделяла снимки със своя "близнак" Меди, когото нарича "брат от друга майка".

Камил работи в нощния клуб в Монако, който Меди притежава, и често показва снимки с него, което кара мнозина да спекулират, че са нещо повече от приятели.

Меди обаче описва Камил "любовта на живота му" на няколко пъти.

Уютни снимки показват двойката на обществени събития в Монако и позират заедно, дори се целуват по бузата.

Камил е дъщеря на Стефани и бившия охранител на двореца Жан Реймънд Готлиб, за когото се предполага, че е бил началник на охраната на принцесата, когато са започнали връзка.

Въпреки че Камил носи фамилията на Готлиб, името му не е в нейния акт за раждане и Стефани никога не е потвърждавала публично, че той е бащата на Камил.

Самата Камил обаче посочва Готлиб, бивш парижки жандармерист, като свой баща в публикация за рожден ден, споделена в Instagram през 2017 г.

"Тъй като Стефани и Готлиб никога не са се женили, Камий не е в линията за наследяване на трона, за разлика от двете по-големи деца на Стефани, Луи - на 27 години, и Полин, на 26, които тя има от първия си съпруг, бодигарда Даниел Дюкре.

Когато Камил беше на три години, Стефани започна връзка с женения дресьор на слонове Франко Кни и се премести, заедно с трите си деца, в цирковата каравана на Кни.

Връзката обаче приключи през следващата година и Стефани се върна с децата си в Монако. През 2003 г. Стефани се омъжи за португалския акробат Аданс Лопес Перес, който беше член на цирка на Кни, но бракът приключи през 2004 г.

Снимка: Getty Images

Сега Камил работи в Монте Карло, където е основала група, която се бори за по-добро образование относно шофирането в нетрезво състояние.

Отвръщайки на "разочарован фен", който я обвини, че е "разглезена" и че популяризира "мързела" в Instagram, дъщерята на принцеса Стефани направи списък с различните си постижения.

"Имам работа, грижа се за връзките с обществеността, организирането на събития и маркетинга на клуб и съм основател и президент на организацията "Be Safe Monaco" от почти три години, доброволец съм за благотворителната организация на майка ми "Fight Aids Monaco" и също така помагам много на майка ми в усилията й да защити благополучието на животните, обясни тя.

С майка си Стефани

Снимка: Getty Images

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО