Актьорът Юлиан Вергов отбеляза по незабравим начин 53-ия си рожден ден. Двамата с дъщеря му Алена заминаха за вечния град Рим, за да присъстват на концерта на любимата си група Depeche Mode, кадър, от който Юли сподели с почитателите си в социалните мрежи.

"От днес съм на 53 години. И съм истински Neoдачник, който обича живота и умее да му се наслаждава. На живота трябва да се гледа приятелски, просто. Да се отнасяме към него с доверие, да го гледаме с прости, детски очи. Да правиш това, което искаш, и да искаш това, което правиш, е най-великото нещо на този свят, това е изкуство", написа Юлиан Вергов.

Освен стотиците поздравления от почитатели, много от колегите на актьора също не пропуснаха да отбележат празника му с честитки и мили пожелания. Сред тях бяха екранната му половинка в сериала "Тя и Той" Стефания Колева; Невена Бузукова, Койна Русева, Нина Николина и много други, като Вергов се постара лично да благодари на всяко едно от поздравителните съобщения.

Припомняме, че изминалите месеци бяха доста турболентни за Юлиан Вергов, след като в края на миналата година актрисата Диана Димитрова го обвини, че й е нанесъл побой, докато двамата са снимали сериала "Откраднат живот".

След щателно разследване, прокуратурата отказа да образува досъдебно производство, заради липса на доказателства. Чак след издаденото решение, Юлиан Вергов сподели и своята позиция по обвинението, обявявайки, че никога не е посягал на Диана Димитрова, а единственият конфликт, който е имало между тях, е бил словесен, провокиран от съобщения, които актрисата изпратила до дъщеря му Алена.