През 2019 г. във "Фермата" влиза привлекателен млад мъж със завидна физика. Тогава той сподели, че е гей, живее с приятеля си и не се интересува от пола на човек, а от същността му. Днес няма да познаете Тихомир Рангелов, защото той вече не съществува. Не негово място е Мелиса, която е жена.

"Тихомир вече се промени тотално", каза Мелиса в студиото на "Тази събота и неделя" по bTV.

"През цялото това време бях дух в чуждо тяло и вече съм Мелиса. От малка го имам това вътре с мен, но отлагах много години, за да реша да го направя", споделя тя.

Мелиса е имала трудно детство, защото е загубила майка си твърде рано. Не е ясно дали заради това, но на подсъзнателно ниво Мелиса, още от времето когато беше мускулест мъж, винаги се е чувствала жена и в сънищата си винаги е жена.

"Още когато бях на 20, бях на крачка да го направя", каза тя за смяната на пола си. "Другия месец правя 35 и малко закъснях. Но както се казва - по-добре късно, отколкото никога.

Мелиса е още в самото начало на пълната си трансформация в жена. В момента е на 30% от феминизацията си и настоящата ѝ визия няма да е тази, която виждаме сега. Чак след две години ще изглежда на външен вид както се чувства. Трансжената признава, че пътят не е лесен, защото всеки ден се сблъсква с дискриминация.