Независимо колко добре познава своята половинка, всеки мъж може да изпита затруднение, избирайки ѝ подарък, с който да я зарадва за специален повод, като например нейния рожден ден. Усложнението всъщност идва от необходимостта да се спре на нещо, което без думи да докаже обичта му към нея, карайки я да се почувства наистина значима. Разбира се, това изобщо не е толкова лесна задача, колкото някои господа вероятно предполагат, тъй като повечето дами не измерват стойността на този дар чрез похарчените за него средства, а посредством вниманието и старанието, вложени в самия жест, които са способни да разтопят техните сърца.

А както по всичко изглежда, партньорът на Джулиана Гани очевидно е добре запознат с това правило, тъй като за нейната тридесет и първа годишнина ѝ поднесе специална торта, разказваща тяхната любовна история. С нея той ѝ припомни всички мигове, наситени с щастие и радост, които са споделили заедно през своя дванадесетмесечен романс. Преди ден носителката на титлата "Мис Силикон" за 2013 г. публикува в личната си Instagram страница галерия от две снимки, направени във външната част на едно от множеството заведения в пловдивския квартал "Капана". На тях тя е облечена в дълго сако, което е наполовина кафяво, наполовина бежово, а в ръцете си държи шоколадовото изкушение, чиято украса се състои както от захарни рози в различни цветове, така и кинолента, минаваща през двата етажа на десерта, по която се редят кадри, изобразяващи различни моменти от връзката им с Теодор Гецов.

Вижте снимки >>

"Благодаря на Господ за всички трудности и хубави моменти в моя живот досега! Чувствам се най-обичаната жена с любовта на цели 3-ма мъже", споделя в социалната мрежа някогашната съквартирантка в предаването "VIP Brother", разкривайки, че първородния ѝ син Давид, когото споделя с фитнес инструктора Илиян Найденов, е бил до нея през личния ѝ празник. Както всъщност по-късно показа нейният възлюбен с пост, показващ го до неговата изгора и двете деца, по-малкото от които се роди преди месец.

"Честит Рожден ден, любов моя! Остани си винаги най-уникалната жена и майка на света. Ти си нашият живот!", гласи посланието му към него.

Снимка: Официален профил в Instagram

Припомняме, че Джулиана разкри, че е заедно с Теодор в началото на миналия февруари, когато сподели във виртуалното пространство снимки от съвместната им почивка на екзотичния остров Шри Ланка. Както може да се очаква от един еротичен модел, в изображението не липсваше провокация, тъй като на него тя стои с гръб към фотографския обектив, носеща единствено изрязано долнище на бански и плетена шапка с широка периферия, докато мускулестият ѝ партньор е паднал на колене в краката ѝ, стискайки задните ѝ части с ръце.

"В Шри Ланка се случват все интересни неща", бе написала тогава тя към поста.

Няколко месеца по-късно тръгна слухът, че пловдивчанката отново е бременна. Не след дълго обаче тя потвърди носещите се със скоростта на светлината твърдения, че е заченала от Гецов. Тогава Гани сподели серия от снимки, показващи я пред фотографския обектив в елегантна черна рокля с голи рамене и цепка над коляното. Дрехата бе прилепнала плътно към нейното тяло, разкривайки извивките му, включително тази на наедрелия ѝ корем, който на единия кадър падналият в краката ѝ любим придържа с ръце, дарявайки го с нежна целувка.

Снимка: Официален профил в Instagram

В края на миналия ноември тя организира бебешко парти по случай предстоящото ѝ раждане. По онова време празненството, вдъхновено от американския обичай, познат като Baby Shower, се състоя в сладкарница, намираща се в родния ѝ град Пловдив, но в един малко по-различен, побългарен вариант, тъй като сред гостите не бяха единствено представителки на нежния пол, както всъщност повелява задокеанския ритуал.

Кратко след като разкри, че е очаква още едно дете, гостувайки в "Шоуто на Николаос Цитиридис", тя сподели, че е забременяла по време на ваканцията си в Египет. Пред водещият тя и партньорът ѝ категорично заявиха, че бебето е планирано. Те също така разказаха, че са се влюбили от пръв поглед, въпреки че в онзи период, когато са застанали очи в очи, Теодор е бил в дългогодишна връзка, която не след дълго решил да прекрати, за да бъде с Джулиана.

На 16-и януари т.г., точно в 12:57 часа, блондинката даде живот на второто си отроче, което с баща му решиха да кръстят Кай. Името му означава "океан", а предвид факта, че момченцето има големи сини очи, както тя самата отбеляза, по всичко личи, че то е напълно подходящо. Всъщност идеята за името е дал малкият Давид, който го е чул в приказка, а след като го е предложил, тя го е одобрила.

Снимка: Официален профил в Instagram