Джесика Симпсън премина през дълга и тежка битка с натрупаните килограми. Певицата, която преди години се отличаваше с невероятно секси излъчване и бе в мечтите на почти всеки мъж през периода 1999-2001 г., после натрупа доста килограми, особено след раждането на трите си деца.

Преди месеци треньорът на звездата - Харли Пастернак, сподели как тя е успяла да отслабне с 45 килограма за 6 месеца, променяйки теглото си от 108 на 63 кг. А сега самата певица доказа със селфи в огледалото, че е продължила напред с пълната промяна и е взела много насериозно тренировките, демонстрирайки стегнато и изваяно тяло.

Вижте кадъра >>

"Събудих се преди трите ми деца, за да си направя упражненията и да прекарам малко време със себе си", е написала 39-годишната звезда до снимката си в Инстаграм. Тя насърчава хората да се движат най-вее за запазване на менталното си здраве.

Джесика Симпсън е позирала със спортен екип от собствената ѝ модна марка.

Тя прекарва периода на социална изолация вкъщи със съпруга си Ерик Джонсън и трите им деца - дъщерите им Максуел Дрю на 8 години и14-месечната Бърди Мей, и сина им Ейс - на 7 години.