73-ата церемония по връчването на наградите БАФТА вече отмина, но едва днес стана ясно защо Брад Пит, който спечели отличие за най-добра поддържаща мъжка роля за изпълнението си в "Имало едно време в Холивуд", я пропусна и се наложи колежката му от продукцията Марго Роби да приеме статуетката от негово име.

Вижте снимки на Брад >>

Всъщност, актьорът промени плановете си в последна минута, посочвайки, че няма да може да присъства лондонското събитие заради семейни задължения. Оказва се, че за него е далеч по-важно да оправи отношенията си с 18-годишния си син Мадокс, отколкото да получи поредния приз.

Двамата се отчуждиха след сериозен спор, който се състоя на борда на частния самолет на звездата от "Троя" през 2016 г., довел до разследване от страна на ФБР, тъй като по-късно Мадокс обвини Пит във физическо насилие. В крайна сметка следствието бе прекратено поради липса на доказателства, а от тогава насам Брад неведнъж е правил опити, дори с помощта на Анжелина, да поднови връзката си с момчето, но напразно.

"Мадокс даде шанс на Брад да разговарят, затова той остави настрана всичко останало. Да бъде баща е най-големият му приоритет и той би направил всичко, за да се сдобрят. В момента Мадоск следва в университет в Южна Корея, затова когато Брад разбра, че той ще се върне за кратко в Америка и има възможност да се видят, той отмени пътуването си до Обединеното кралство", казва приятел на актьора пред в. "The Sun".

Миналата година Анджелина придружи Мадокс в университета Йонсей, помагайки му да се настани в него. Тогава Пит не бе с тях. Малко по-късно папараци хванаха младежа в учебното заведение и го питаха за дали връзката с баща му е приключила.

"Станалото - станало", отговори той.

Сега по всичко личи обаче, че нещата между двамата може и да се оправят.