Казват, че самоиронията е едно от нещата, които помагат на хората да преминават по-лесно през изпитанията на живота и в същото време е показателна за доброто психично състояние на човек. Ако съдим по умението на Брад Пит да се надсмива над самия себе си, то вероятно горното твърдение е самата истина.

Вижте снимки на Брад >>

Откакто се раздели с Анджелина Джоли, короната на славата съвсем натежа върху главата на актьора, защото цял свят очаква да разбере в каква посока ще поеме личният му живот. Добрият му външен вид и популярността определено привличат вниманието към него и подклаждат любопитството към евентуалния бъдещ избор на половинка. Именно това е причината за всички афери, които последно време му приписват.

Вчера 56-годишният носител на "Златен глобус" за поддържаща роля в "Имало едно време в Холивуд" взе участие с колегата си от филма Леонардо ди Каприо в подкаста "WTF with Marc Maron". Водещият попита гостите си кога са осъзнали, че са направили своя голям пробив в кариерите си.

Леонардо отговори, че това се е случило, след като е заснел "филм, наречен "Титаник". След излизането на лентата, един ден той забелязал, че навсякъде бил следван от 4 черни джипа. Звездата от "Завръщането" призна още, че днес вече нещата не стоят по този начин и все по-рядко се случва да "вървят по петите му".

Думите му предизвикаха изненада в Пит, който се пошегува:

"Нима е така? Изпитвам недоволство. Аз съм храна за жълтата преса. Не знам... Може би е така, понеже личният ми живот е пълно бедствие", каза той.

Брад прояви подобно чувство за хумор и в речта, която изнесе при приемането на наградата "Златен глобус" в неделя.

"Исках да доведа майка ми, но не посмях, защото тръгват слухове, че се срещам с всяка жена, до която застана. И това би било наистина неловко", заяви тогава с усмивка артистът.