За огромно съжаление на всички любители на горещите преживявания, лятото все още е далеч. В момента слънчевите лъчи може и да озаряват по-голямата част от страната ни, но температурите навън си остават все така ниски. Да, януари най-после реши да покаже колко студен може да бъде неговият нрав, въпреки че скоро се очаква леко покачване на градусите. Дотогава обаче жителите на България са принудени да излизат с пълна зимна екипировка, включваща дебели връхни дрехи, шапки, шалове, ръкавици и т.н., особено през сутрините и вечерите.

На Биляна Йотовска обаче съвсем не ѝ се налага да се навлича, опитвайки се да се предпази от мразовитото време, тъй като фитнес моделът и семейството ѝ вече от 10 дни насам са на почивка в Занзибар, където зимата се счита за някакъв фантастичен мит. Изкушени от твърдението, че коронавирусът отдавна е напуснал дестинацията, напоследък все повече хора се отправят към нея, желаейки да "дишат свободно", без да се налага да носят защитни маски на лицата си.

Вижте снимки >>

Според някои от сънародниците ни, посетили острова в Танзания, българите там са повече, отколкото тези в държавата ни. Разбира се, заключението им е в кръга на шегата, но въпреки това уточняват, че действително чуват родната ни реч на почти всеки плаж там.

Причината, поради която брюнетката е на мястото, което Фреди Меркюри напуска с родителите и сестра си заради Гражданската война, избухнала през 1964 г., е рожденият ден на съпруга ѝ Димитър Димитров, който световният и европейски шампион по културизъм отпразнува на осмия ден от месеца.

Рожденият ден на Митко Димитров

Снимка: Официален профил в Instagram

Естествено, красивата му съпруга сподели кадър от личния му празник, на който позират заедно с него и дъщеря им Никол, а на масата пред тях се вижда торта. Вярна на себе си, Биляна продължи да споделя със своите последователи в социалната мрежа още изображения, разкриващи избрани мигове от нейния престой. Така например, тя им показа разходката си до Каменния град, където се намира къщата на бившия фронтмен на група "Qeen". Селището, превърнало се в истинска атракция, впечатлява туристите със своята архитектура и тесни улички, лъкатушещи между постройките, носещи отпечатъка на годините... В миналото там е бил най-големият пазар за роби на източния бряг на Африка, но днес на мястото се издига прекрасна църква, построена през 19-и век, чийто главен олтар заема пространството, където някога е бил позорният стълб.

WINBET - забавлението продължава онлайн! (18+)

Йотовска обаче не пропусна възможността също така да нагорещи страстите около себе си и след като публикува свои кадри от, на които стои сред местни деца, тя качи в платформата свои кадри от крайбрежието, показващи как събира тен, облечена в изрязан светлосин бански от две части, докато пие кокосова вода, директно от палмовия плод.

Снимка: Официален профил в Instagram

Но освен това хубавицата пусна фотография, разкриваща как е захвърлила горнището си настрана, а мъжът ѝ, стоящ зад нея, прикрива голите ѝ гърди с ръце.

"Има един лаф "да вземеш истинските неща в свои ръце". Е, Митко точно това е направил!", пише един от феновете ѝ под поста.

"Ако знаеш как 90% от мъжете в България, а и не само, завиждат на Митко в този случай... в това число и АЗ", добавя друг.

"Супер сте", заключва друг.