Без значение, че слезе от малкия екран преди пет години, интересът към красивата асистентка и екранна половинка на Румен Луканов в "Сделка или не" продължава и до днес. Доказателство за това е броят на последователите ѝ в социалните мрежи, който не спира да нараства, превръщайки Жасмин в една от най-популярните родни дами във виртуалното пространство. След като предаването, което я направи известна за широката публика у нас, бе свалено от ефир, тя се отдръпна от ярките светлини на медийните прожектори, решена да се фокусира изцяло върху живота си извън техния обсег.

Съвсем наскоро обаче тридесет и осем годишната блондинката отново се озова в заглавията на пресата в страната ни, тъй като само ден, след като култовото шоу бе възродено, само че с нов водещ, тя обяви радостната вест, че е станала майка за четвърти път. Щастливото събитие съпругата на сирийския бизнесмен Ариф Маджид, който притежава няколко вериги за бързо хранене, в това число и KFC, сподели лично в своя Instagram профил.

Вижте снимки >>

За целта тя публикува в него галерия от четири изображения, като на първото от тях се вижда така наречената родилна гривна, която носи на ръката си, поставена там от персонала в болницата, след като е дала живот на бебето.

"Добре дошла, Самая", гласи началото на посланието, придружаващо нейната публикация, разкриваща името, което с партньора ѝ са избрали да дадат на своята трета по ред дъщеря.

Припомняме, че двойката сключи брак през 2016 г., когато официално узакони своя тригодишен по онова време романс. Наследниците им проплакаха в три поредни години преди родителите им да се врекат във вечна вярност един на друг, като първи бе синът им Заки, кръстен на бащата на милионера, а след него същото сториха и двете им щерки Ариа и Изабела.

Независимо от факта, че даде живот на три деца, хубавицата успя да запази своята добра фигура, поддържайки форма, на която дори по-младите от нея дами биха завидели, с тренировки у дома, както самата тя разкри онлайн. Жаси не крие, че освен фитнес уредите, на които редовно се упражнява, тя спазва и строги диети.

Наред с всичко това, след като напусна телевизията, бившият модел се фокусира върху своето образование, достигайки до възможно най-високата му степен. Днес, подобно на своите баща и сестра, които са професор по инженерни дисциплини и доктор в областта на маркетинга, тя вече може да се похвали, че е доктор по икономика. Според нея това е бил най-логичният избор, който е можела да направи.

Новината, че отново е бременна, блондинката сподели в началото на месец май т.г., когато публикува кратко видео, в което показа заобления си корем. По-късно, на специално тържество, тя разкри, че очаква още едно момиченце.