Ким Кардашиян и Бианка Ченсори бяха заснети да се забавляват заедно на организираното от Кание Уест "Vultures Listening Party", което се състоя във вторник.

Двете определено успяха да изненадат и дори да шокират част от феновете си, тъй като това е първият път, в който застават една до друга на публично място. Поводът беше желанието им да подкрепят Кание и да отпразнуват последния му студиен албум "Vultures 1."

Припомняме, че 29-годишната архитектка Бианка в момента има връзка с противоречивия рапър, за когото дори се твърди, че е омъжена. Ким пък имаше връзка и брак с 46-годишния музикант в периода между 2014 до 2022 г.

В публикуван клип от събитието Бианка може да бъде забелязана, че е облечена в розово горнище, докато снима с телефона си изявата на Уест, с Ким, застанал до нея. Заедно с тях са и две от четирите деца на Ким и Кание - Чикаго и Псалм.

Снимки на Ким Кардашиян>>>

Потребителите на X/Twitter написаха: "Не очаквах това"... "Какво, за бога, може да си говорят?"... "Не знам, но това е лудост"... "WTF".

Твърди се, че Ким поддържа приятелски отношения с Бианка, но и че не е фен на разголените й визии, с които се появяваше пред децата й.

"Ким инструктира Кание никога да не позволява на Бианка да се облича така около децата им", каза източник ексклузивно за DailyMail.com. "Тя наистина е изненадана, че Кание е позволил на жена си да напуска къщата по този начин."

Родената в Австралия Бианка е снимана в куп провокативни и оскъдни тоалети, откакто се омъжи за 46-годишния Кание през декември 2022 г. - по-малко от месец след финализирането на развода му с Ким.

Но на снимки с децата на Ким тоалетите на Бианка вече са по-сдържани.