В последно време авантюристичният дух на хората нараства сякаш правопропорционално с покачващите се навън градуси, карайки ги да копнеят с нетърпение за онзи миг, в който ще поставят начало на своето лято, изпълнено с редица приключения. Да, по традиция топлите месеци са онзи период в годината, наситен с най-много вълнуващи преживявания, които макар и за кратко, откъсват любителите на горещите усещания от познатата им обстановка, отвеждайки ги по различни далечни точки по двета, където като че ли на всеки ъгъл ги очакват нови събития, обогатяващи личната им история.

Вижте снимки >>

Само че докато едни все още се чудят къде да положат старта на жаркия си сезон, губейки време, други вече го сториха, създавайки поредната порция незабравими спомени. Точно както всъщност направи Андрей Арнаудов, който съвсем наскоро доказа правотата на старата поговорка, че всички пътища водят към Рим, или поне в неговия случай. Преди няколко дни продуцентът заведе любимата си на почивка в Италия - страна, която обича да посещава при всяка удобна възможност вече повече от две десетилетия. Самият той признава към своя снимка в Инстаграм профила, който си поделят с колегата му Иван Христов, че с Вечния град се обичат от двайсет и две години насам, но за разлика от него, при всяка тяхна среща той не остарява.

Предвид чувствата му към въпросната дестинация, не е никак чудно, че телевизионният водещ реши да заведе половинката си точно там през първите дни на тяхната ваканция, запознавайки я с всички причини, накарали сърцето му да остане в плен на нейното очарование. Двамата с Емануела Толева, отпразнували неотдавна точно шест години заедно, публикуваха във виртуалното пространство серия от кадри, заснети на значими места, на които се виждат част от забележителностите на така наречената люлка на западната цивилизация, като сред тях попада величественият фонтан на Четирите реки, дело на великия архитект Лоренцо Бернини по поръчка на папа Инокентий X, разположен на площад "Навона", където в миналото са провеждани спортни състезания.

Снимка: Официален профил в Instagram

Скулптурите на него пресъздават четири мъжки фигури, изработени от мрамор, олицетворяващи четирите реки на познатите тогава континенти - Дунав, Ганг, Нил и Рио де ла Плата. Те са облегнати на централна кула - египетски обелиск, символизиращ папската власт. Река Ганг е изобразена с дълго гребло в ръката на мъжа, тъй като е плавателна. Богът на Дунав докосва папския герб, понеже реката била близо до Рим. Той е съпровождан от кон - символ на войнството. Рио де ла Плата седи върху купчина монети - израз на богатството, което Америка можела да предложи на Европа. Той изглежда уплашен от змия, стояща до него, което показва страхът на богатите, че могат да се простят с натрупаните от тях блага. Главата на Нил е покрита с плат, тъй като тогава не се знаело от къде извира реката.

За разходката манекенката е избрала да облече дълга сатенена рокля, докато партньорът ѝ е заложил на бяла риза и светлосин панталон. Преди година Емануела, която има син от Андрей, разказа как двамата са се запознали. Тогава тя гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис" заедно със своята сестра близначка, където обясни в ефир, че са се срещнали за първи път до... кофа за боклук, която противно на всякакви очаквания, се е оказала доста социално място, както обясни брюнетката през смях.

"Щом ме хареса по анцуг, значи много ме обича", каза тя, давайки закачлив съвет на всички дами да изхвърлят отпадъците си в тъмни торби за смет, запазвайки своята загадъчност, която определено поддържа интереса на противоположния пол.

Снимка: Официален профил в Instagram