Откакто окончателно решиха да сложат край на романса си, Златка Райкова и Благой Георгиев сякаш изпаднаха в своеобразно състезание, целящо да покаже на хората кой от тях е по щастлив в компанията на новия човек до себе си. След раздялата им, дошла неочаквано в началото на тази година, ако единият от тях направеше нещо, с което да засвидетелства, че разпадналият им се годеж всъщност е бил за негово добро, другият не оставаше по-назад, като не след дълго отвръщаше на удара, вършейки същото.

Може да се каже, че въпросната надпревара, датираща вече от около пет месеца, започна бившият футболист, разкрил на своите почитатели в социалните мрежи идилията, която е открил в обятията на Полина Спасова. Тогава той публикува във виртуалното пространство снимки с нея от остров Бали, където двама избягаха, намирайки за кратко спасение от любопитството на медиите у нас. Няколко дни по-късно обаче плеймейтката, дарила Джизъса с четвърти наследник, изравни резултата, показвайки насладата, която ѝ носят прегръдките на Карен Хачатрян, само че с кадри от Дубай, откъдето официално разкри връзката си с него.

Вижте снимки >>

Само че полузащитникът, който в миналото бе част от националния отбор на страната ни, определено поведе съревнованието с еротичния модел, когато застана пред олтара, вричайки се във вечна вярност на своята избраница. Това определено бе голяма стъпка, поставила го начело в оспорваната битка, която тихомълком водят в личен план. Сега обаче стана ясно, че блондинката е на път да му отнеме преднината, изравнявайки се с него. Преди часове тя разкри, че е приела предложението за брак на тенисистът, произхождащ от заможен арменски род, който преди време бе обвинен, че е взел участие в пет уговорени мача.

В своя Инстаграм акаунт Райкова сподели със своите над четиристотин хиляди последователи, че настоящият ѝ партньор е повдигнал големия въпрос на Миконос, където в момента са на почивка, а тя без колебание му е дала положителен отговор.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Казах "Да", пише тя кратко и ясно към снимка, показваща впечатляващия начин, по който той е поискал ръката ѝ, доближаващ се до сцена, излязла от някой романтичен филм.

От публикациите ѝ в платформата става ясно, че Карен е положил немалко усилия, както и точно толкова старание, за да превърне това в наистина незабравим момент за любимата си, който тя със сигурност ще помни и разказва дълго време. Желаейки да я накара да се почувства специална, той е декорирал наетата от тях хотелска стая на острова с безброй розови листенца, пръснати из цялото помещение. Украсата се допълва от връзки с червени балони във формата на сърца, които наред със свещите, редящи се по пода, отвеждат до леглото, където всъщност я чака истинската изненада, а именно три подаръчни торбички на луксозната марка бижута "Cartier", в една от която стои пръстен, символизиращ желанието му да обвърже живота си с нейния. А в случай, че тя приеме, на масата ги чака бутилка шампанско, с която да отпразнуват хубавия повод.

Снимка: Официален профил в Instagram

Публикацията ѝ бързо събра над десет хиляди харесвания и множество коментари, изпълнени с честитки и пожелания любовта им никога да не повяхва, като една от първите, включили се да поздравят двойката бе Преслава.

Това е трети годеж за Златка, която макар вече два пъти да се е съгласявала да мине под венчилото, досега така и не го е правила. Преди четири години тя получи първото си предложение, отправено ѝ от тогавашната ѝ половинка - ММА боеца Георги Валентинов, който падна на едно коляно пред нея след изпълнението ѝ в предаването за имитации "Като две капки вода". Тогава тя прие да стане негова жена, само че по-късно обяви, че го е сторила, защото не е искала да му откаже пред очите на цялата страна, вперила поглед в малкия екран. След тези думи русокосата изкусителка прекъсна отношенията си със спортиста, заменяйки го с друг, а именно Благой Георгиев. Но и с него нещата очевидно не се получиха, въпреки че тя му роди син, носещ неговото име.