Плеймейтката Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев споделиха снимки от морските си приключения със сина им Благой Джуниър. Точно днес момченцето навършва 10 месеца.

Вижте кадрите >>

Преди дни двойката публикува снимки от почивката им в хотел на Златни пясъци, а сега показаха и малкия Благой Георгиев младши как плува в басейна, разбира се, снабден с пояс, надуваема жилетка и шапка, за да го пази от силното слънце. До снимката Златка Райкова е написала "Съвършена любов".

На друг кадър щастливата майка се е качила с момчето си на една от количките, които децата толкова много обичат, като на нея се вижда, че малкият Благой вече стои изправен сам. Момченцето е застанало с гръб към камерата и не се вижда лицето му, както на никоя от другите снимки с него, които Златка Райкова е споделяла и преди в социалната мрежа.

Благой е първото дете на Златка Райкова и четвърти наследник на Благой Георгиев, който има две деца от бившата си приятелка - гимнастичката Христина Витанова и още един син от бившата си съпруга Есмер Омерова. Благой Джуниър се роди на 30 септември миналата година.