Златка и Благой, които доскоро обикаляха плажовете на българското Черноморие, започвайки с Обзор през Бургас и завършвайки в Созопол, сега решиха да заменят родната земя с една от любимите си дестинации - Гърция.

Вижте снимки от почивките на двойката >>

Преди няколко часа Райкова сподели снимка в официалната си Истаграм страница, на която позира до басейн, а зад нея се вижда една от красивите планини на о-в Тасос, покрита с гори от средиземноморски калабрийски бор, кипарис и кедър, с които се слави мястото.

Бившата плеймейтка вече не крие бременното си коремче на кадрите, както правеше в началото, и сега дори го подчертава с позата си, застанала в профил.

За жаркия ден на острова, тя е избрала жълт цял бански, върху който е облякла свободна плажна туника в бял цвят с паднало рамо, сламена шапка и слънчеви очила.

Почитателите на Райкова не пропуснаха да ѝ пожелаят лека бременност в коментарите, както и да поставят редица емотикони под формата на сърце. Една от последователките ѝ, която вече има опит с майчинството дори отправи съвет към нея:

"Наслаждавай се още малко на свободата си, бебето ще изисква много грижи, освен ако някой не ти помага", написа тя.

Златка и Благой, които обявиха годежа си в края на миналата година, очакват първото си дете заедно. Наскоро бившият футболист заяви, че не планират сватба, поне докато не мине раждането на детето, което се очаква в края на месец септември. Това ще бъде първа рожба за Райкова и четвърта за Георгиев, който има други 3 деца от предишни свои връзки.