В сериала "Съни бийч", от който зрителите успяха да видят едва 4 епизода, преди излъчването му временно да бъде спряно заради коронавирус пандемията, героинята на красивата Евелин Костова определено не може да се наслади на престоя си в морския курорт, а причина за това са множеството нелепи ситуации, в които изпада заедно с приятелите си. В реалността обаче актрисата успя да оползотвори прекрасните августовски дни, отдавайки се на почивка край сините вълни, както гласи и хаштагът към последната ѝ публикация.

Вижте снимки >>

Наскоро брюнетката, която в момента е бременна с първото си дете, сподели със своите почитатели в Инстаграм красиви снимки именно от родното Черноморие. На кадрите Евелин се намира в обятията на своя любим - Михаил, и носи нежен разкроен тоалет с тънки презрамки, чиито десен е обсипан от множество флорални мотиви. Двамата се усмихват широко и щастливо, поставили ръцете си върху наедрелия ѝ корем, а дланите им образуват сърце.

Всъщност двойката се наслаждава на горещото лято по крайбрежната ивица на страната ни от 2 седмици насам, защото точно преди толкова време се появи първата фотография, показваща Костова на плажната ивица, носеща рокля на бяло и синьо райе, почиваща върху яркожълта хавлия на пясъка.

В средата на месец март т.г., в специално интервю за Dir.bg, Евелин разкри кога се е запознала със своя любим. Преди 11 години тя за първи път среща Михаил, но минава време, преди двамата да решат да бъдат заедно.

"Тогава бях много малка, за да се получи нещо, тъй като той е с 9 г. по-голям от мен. Минаха години преди да се съберем", сподели тя.

Интересен факт е, че двамата случайно разбират, че са пети братовчеди.

"Един ден с Мишо си говорихме заедно с двамата ни дядовци. Тогава неговият дядо спомена името баба си, а моят възкликна, че я е познавал. След като се разговориха по темата, стана ясно, че моят дядо е трети братовчед с въпросната жена", разказа Евелин.

Към момента тя все още не е издала нито пола на детето, което носи в утробата си, нито в кой месец е бременна.