Коронавирус епидемията накара милиони хора по целия свят да останат вкъщи и никой не може да отрече, че това е най-правилното решение в така създалата се ситуация, но на практика може да е и доста изнервящо.

Първоначално си мислиш, че точно сега ще имаш време да прочетеш всички книги, които си натрупал в библиотеката и за които не ти оставя време или ще гледаш любимите си филми, но в един момент сякаш всичко те отегчава и искаш да правиш нещо различно.

Звездите, макар повечето от тях да имат огромни къщи и да имат достатъчно пространство, за да се развихрят вкъщи, също се отегчават от стоенето у дома и някои решават да покажат, в Инстаграм разбира се, с какво се занимават, докато спазват забраната да излизат навън.

Джъстин Бийбър, който за радост на всички вече е обръснал мустака си и неговата любима Хейли Болдуин например са решили да посветят малко време на разучаването на нов танц в къщата си в Канада и да го шернат в TikTok.

Няма да се учудите сигурно да видите и Ким Кардашиян в нейните покои, заобиколена от дрехи, обувки, чанти и всякакви аксесоари. Може би просто си ги пробва, снима се и после се преоблича. Но дрешникът на звездата е толкова голям, че навярно тя може да прави това със седмици и пак да не изчерпа арсенала си от тоалети.

Хилъри Дъф най-много обича да споделя снимки от приятните ѝ мигове вкъщи с децата ѝ и изглежда наистина щастлива от това.

А Елън Дедженеръс реди пъзели и споделя, че завижда на Криси Тейгън и Джон Леджънд, защото и тя би искала сега да има деца и да има с кого "да си играе" у дома.

Или пък можете да вземете пример от Кортни Кокс и просто да подремнете с кучетата на дивана. Трябват ви само диван и кучета.

Вижте как се забавляват останалите звезди у дома в галерията ни.