Вярвате или не, звездите също правят някои съвсем обикновени неща - седят си на дивана вкъщи, готвят, решат се пред огледалото, подсушават косата си и т.н. Но докато го правят, някои от тях изглеждат супер секси и на много хора би им се приискало да бъдат четката за коса на Ким Кардашиян, дивана на Емили Ратайковски, пицата на Бела Хадид или маркуча за поливане на Елизабет Хърли.

Е, малко ни е странен начинът, по който Кайли Дженър готви лазаня например или облеклото на Марая Кери, докато пече пица, но все пак те са звезди, те знаят как се вършат тези дейности по звезден начин.

Вижте снимки >>

От кадрите оставаме с впечатлението, че знаменитостите най-много се забавляват, когато трябва да поливат ливадата пред къщата, като Лиз Хърли и Кейт Хъдсън или когато наливат гориво в автомобила си като Шей Мичъл.

Ашли Греъм обаче е първенец по нестандартни занимания. Докато колежките ѝ само седят по дивана или в най-добрия случай поливат ливадата, тя се занимава с ловене на омари или яздене на камила по бански. Предполагаме обаче, че в момента си е взела почивка от такива дейности, тъй като моделката е бременна и скоро очаква появата на първото си дете със съпруга ѝ Джъстин Ервин.

Снимка: Instagram