По принцип за звездите се счита, че са единствени, уникални, неповторими... до онзи странен момент, в който откриваме някой, който адски много прилича на тях. Още по-удивително е, когато този някой е друга известна личност. Още по-странно е, че има хора, които всъщност не правят разлика между едната и другата заведа, мислейки ги за един и същи човек.

Вижте снимки >>

Но погледнете тези знаменитости и кажете как бихме могли да виним тези хора? Някои от звездите в галерията толкова много си приличат, че е странен фактът, че не са роднини.

Една от най-големите прилики е тази между Зоуи Дешанел и Кейти Пери. И двете имат тези огромни красиви очи и детско невинно излъчване. Е, има и разлики, разбира се. Зоуи Дешанел е актриса, позната най-вече с ролята си в сериала "Кое е това момиче", но се изявява също и като певица. Това прави още по-възможно да бъде сбъркана с певицата Кейти Пери.

Единствената причина да не бъркаме постоянно Кийра Найтли с Уинона Райдър, е, че последната вече все по-рядко се появява в публичното пространство.

И накрая, но не на последно място - погледнете Никол Шерцингер и Розалин Санчес. Добре, не са една и съща жена, но толкова си приличат, че би трябвало да са поне братовчедки.