Те представиха изданието си на стилно парти в столичния клуб "Mascara", където присъстваха и повечето от актьорите в сериала. Вижте снимки >>

Книгата „Седем часа разлика“, публикувана от издателство „Ентусиаст”, съдържа кратки характеристики и най-важното за героите, което зрителите и читателите искат да узнаят за тях. В изданието са поместени 104 любопитни страници с текстове и снимки, разкриващи неизвестни факти за сериала, както и историята на главните действащи лица – коя е Таня Стоева, какво я свързва с Милото, защо Боян е заминал за Ню Йорк.

В краткото си изложение Любен Дилов-син подчерта, че зад всяко от действащите лица стои реален човек от нашето съвремие. Читателите на книгата не бива да се надяват, че ще открият нещо за предстоящите епизоди. Това е пълна тайна дори за участващите актьори.

Въпреки това актрисата Евелина Борисова, която влиза в ролята на разследващата журналистка Светлана Стефанакова, разкри малка подробност от сюжета на втория сезон на сериала. Тя сподели, че ще настъпят неочаквани промени в личната съдба на нейната героиня. Във връзка с това преди партито Евелина се подложи на подмладяваща процедура с "най-мекия" американски лазер, който самата тя вкара на българския пазар. Компания й правеше Ирина Флорин, която е близка приятелка на бизнесдамата и фен на щадящите процедури за разкрасяване.
ИЗБРАНО