Коментари - Милото, Нина и Стефанакова празнуваха заедно | life.dir.bg
назад

Милото, Нина и Стефанакова празнуваха заедно

По примера на авторите на други сериали, сценаристите на „Седем часа разлика” Милена Фучеджиева, Любен Дилов-син, Елена Илиева и Димитър Христов издадоха книга.

Обратно в новината

Коментари - Милото, Нина и Стефанакова празнуваха заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много як сериал! Милото ме кефи максимално

Най-впечатляващи са"лошите"- Юрий Ангелов,К.Сърменов,В.Цветкова.В сценария,обаче има много вестникарска стилистика,някои реплики звучат абсурдно наивно,та чак глупаво.Общо взето, филмът го "спасява" актъорската игра.

Ваня Цветкова очаквано е класа,но з мен е голяма и приятна изненада К.Сърменов-виждал съм го само в реклами.И вярно,че си приличат с Анани Явашев.

Леееко си приличат тука хвалебствените постове. Да не са писани от роднините на екипа? А? Май... май... Истината е, че това е най-непрофесионалния БГ сериал. Пълна измишльотина и аматьорщина от хора, които никога не са се занимавали нито с кино, нито със сериали! Зор, понеже сега е модерно! Върнете изхарчените пари и ги дайте за благотворителност.

Абе много гълям разбирач си! Що не си гледаш работата? Не се бъркай в теми от които бъкел не разбираш.

Милото - Калин Сърменов , е невероятен , Ваня Цветкова много кефи ! Младоците са супер : ) Сериалът , въпреки халвата , е мега як ! Само алекс нещо куца , трябва да поотслабне и да си оправи фейса , губи се на фона на останалите . Не става , явно са играли връзките . Такива супер мацки можеха да играят Нина , ама айде : )

присаединявам се кам всички коментари. браво! много добари сценарии и кастинг. наи-накрая!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С нетърпение семейството ни очаква всеки епизод.Даже поглеждаме всеки ден,надявайки се,че по изключение може пък да са пуснали по-рано следващия.Прекрасна игра.Истински сте,хора.Милото,Таня,Ади,Боян...Gifted!Гордеем се с вас.

страхотен сериал и добра актьорска игра , поздравления .

Милото и Таня Стоева са невероятни! Младите са много симпатични, а Стефанакови са изключително добре подбрани, сякаш наистина са семейство!

прекрасни артисти, добра история...някои от тях много ярки, другите стабилни и достоверни. Успех!

Ваня Цветкова е страхотна , Милото също , Александра Раева не очаквах , че може да играе така дорбе. Браво на всички-завладяващ сериал!!!

Много готин екип. Евелина Борисова и Алекс са невероятни! Успех!

И това не е малко за начало.С нещо напомня на Анани Явашев, не мислите ли?

засега това е най-хубавият сериал от всички, които се въртят по телевизиите. Страхотна, естествена игра на страхотни актьори по много добър замисъл и сценарий. Браво!

Калин Сърменов-Милото много ме кефи!

прилича ми на Киро слепото от "Пълна лудница". Кой кого копира според вас?

И Ваня Цветкова и Малин Кръстев са чудесни! Класика! Браво !