Пчелният прашец е българската суперхрана

Пчелният прашец е българската суперхрана и е хубаво да бъде включен в менюто на хората, които се подлагат на детоксикация, коментира пред БТА Надя Петрова, специалист по здравословно хранене и цялостен подход към здравето на човека.

Обратно в новината

Коментари - Пчелният прашец е българската суперхрана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много скъпи са, но годжи бери и чия семена се вземат по малко на ден, така че не е съвсем невъзможно. Макар че за много хора май е невъзможно... Все пак идва пролет и копривата много скоро ще ни се предложи, а може би ще се намери местенце, откъдето да я наберем... За елда съм с две ръце и вместо да купувам спагети и макарони от бяло брашно, по- добре да си взема елда. В продуктите от бяло брашно няма нищо полезно, направо ги изхвърлям от употреба!!!!

"Смути" ?! Хахаха :))) Тис ис а бик мистаке. Иначе хубави неща...

Ако беши толкова полезен, търтеите щяха да хукнат да го събират и нямаше да се въртят все около пчелата майка

То хубаво ама, ако си платя тока, парното,водата, GSM-те, етажните и други сметки, ха познайте с какво мога да си купя всички тези хубави неща. Да беше адресиран материала до всичкия хай-лайф разбирам. А то написано като за западноевропейци. Ха наздраве!

Супер храна е , също прополиса , изобщо всички производни на меда . И той самия : ) Хапвай мед за късмет . И за здраве : ))

Съгласна съм с всичко написано, но да призная повече ми звучи като реклама на водорасли, годжи берита, киноа и т.н., които съвсем не са евтини и достъпни за всички.

то,ако беше евтино всеки ще ги консумира и няма да ни подсещат с подобни статии,гледам напоследък не ги карат много тия бентлита ;)

много полезна статия,браво