”Хъшовете” разплакаха Народния театър

В истинска буря от емоции се превърна представление номер 200 на спектакъла "Хъшове" в Народния театър "Иван Вазов".

Обратно в новината

Коментари - ”Хъшовете” разплакаха Народния театър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях там и плаках с всички-за тези, които няма как да са вече на сцената, и за тези, които никога няма да могат да видят тази сцена-емигрантите ни, техните родени и неродени деца, за тези, които ще си тръгнат от България, като от земя чумава и опустяла от безнадеждност.

ти доста ще си плакала :)

Когато САЩ и Европа развиват нов тип цивилизация, когато техниката завладява света, а идеите на хуманизма триумфират, в Браила нашите хъшове давят мъката си по свободата във вино. Трогателно наивни, въодушевени, в плен на илюзиите си, тези чисти души не знаеха,че страната ни я чакат дълги години на сътресения, трагедии, разделение, алчност и ексцесии. Че България до днес ще си остане бедна, лъгана, изнасилвана, мафиотизирана и фалшиво дясна. Че тук ще триумфира фашизъм, лъжа, омраза и лумпенизация. Че оснаваме зад света, чя няма надежда и страната е обречена на стопавяне. Че някога могъщата средновековна твърдина ще се разпада под напора на идиоти и цигани. Че няма армия, няма патриоти, няма съпротива на реакцията - основната причина за срива ни. Че има бивши хора, за които разделението и настървението е основното в политиката им. Че такива е трябвало майките им да задушат, още когато са се пръкнали. Че с простаци, охранители, пъдари и извратеняци страна не се гради.

ехеее :) чакай бе ти си по-подтиснат и от Бръчков на моста премръзнал и гладен като си късаше стихосбирката...чакай бе момче на пролет сбираме чета заминаваме у Българско, ше вземем властта небой се ;)

А дано, ама надали.

Щом някой е влязъл в такова шоу- да се излага пред цяла България, какъв артист е той? Него го интересуват само парите, за него друго няма значение..

А кой разплака евроидиотите - Столетницата Славия! Евроидиотите един път не платиха и се издъниха!

Евроидиотите са ЦСКА.Два пъти са на последното 48-мо вясто в Европа.

Uзчетох с вълнение всички коментари. U със завист към ония,които са гледали спектакъла. Yви, живея в провинцията и съм лишен от привилегията да гледам качествени постановки. B моя град гостуват столични състави, но обикновено представят някоя весела халтурка. Cестит празник на всички!

уткидя си :)

питак ако си млада убава и свободна да те задъ на театро у софията :)

Змейове!!!!!!!!!!!!!!! Нямаше как да ви гледам, но сте змейове. Актьори, режисьори и публика. Да се готвят Луиза, Радина, Бойко, Кадиев, Ованес,...Няма как, трябва да играете!

Звездата на "Хъшове" завинаги ще свети на небето,т.е.духът на Чочо винаги ще бъде на сцената.Даниела показа какво означава СИЛНАТА И ОБИЧАЩА жена за мъжа и актьора Чочо,,за разлика от невротичната хленца Радина.

Имах възможност да гледам представлението веднъж преди 3 години. Беше прекрасно! Чочо беше звездата на представлението. Още не мога да повярвам, че така нелепо си отиде... Дано почива в мир.

Веселинче, Веселинче извинявай ама коментара ти ме възмути. 1.Не ме интересува, че си от остров Малта, някак си ми е селско да го пишеш. 2.Честити празника на всички българи, има такива, които се гордеят, че са тук !

ами аз ако ти кая че сам от три кащи кустендилско по ли ще ме уваяваш беее.. потур

какво има вазмутително в ниц на един потребител,пожеланята и за честит празник с нихто не будят вазмущение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

хубавите хора си отиват, за да помагат на България....да живее България...

Оххх, такива новини искам да чета в тази рубрика. Гледала съм Хъшове 2 пъти с чудесния Чочо. Пожелавам успех на Донков в ролята на Македонски.

Поклон пред паметта на Чочо. Да пребъде България !

Да живее България!

Представлението беше невероятно,още съм под въздействието му!Не знам какъв човек е Деян,но като актьор е много добър,не можеш да кажеш на бялото черно.

разгеле :) един разумен човек да се изкаже (изпише)

ти ми кажи кой игра Попчето? Деян като е играм Македонски

Долу го написах,да ме извини актьора ако бъркам.

Аз мога! За да си добър актьор трябва и да си добър като човек.Този това качество не притежава...още по-малко благородство.

А преди това Деян разплака Радина....и не само!!!

абе Ники стой си на задника бе за театралната постановка Хъшове пишат бе не за някой си в глупаво интригантско риалити бьеее ейй все незнаеме Българите накъде да гледаме затова пак ше ни завземат па било то и със идиотски риалитита по западен модел

Кирчоо, Кирчо! Зле си, брат! незнаеме - няма натова нещо, правилното е НЕ ЗНАЕМ. Колкото и да гледаш Хъшове по-умен няма да станеш. Ако искаш да се гордееш, че си българин, поне български научи както трябва.

А ти си стой на предника...Щото Донков е в това риалити шоу,не друг.Аз не мога да си представя Апостол Карамитев или Методи Андонов/да не изреждам всички/ в такова пошло предаване и с такива изцепки.Неграмотник

Настръхнах от тази новина.Съжалявам,че не съм видяла спектакъла,но почувствах разтърсващата емоцията.Чудесни сте Хъшове! ПОКЛОН ПРЕД ЧОЧО.БОГ да ви пази и помага!

много е хубаво Хъшове ма много 2005та го гледах ме докосна някак :) и ето толкова години има успех Александър Морфов е уникално умен човек знае си работата. (престанете с тези къртици Донков е добър актьор. другото не коментирам)

Поклон пред всички ! и моля ви стига с този Донков! не заслужава тази роля, особено след смъртта на Чочо. Не ме интересува, че се е разходил по центъра, не ме интересува, че играе в къртицата, не искам да ми го навират в очите !!!

никои не заслужава и не е достоен да играе македонски освен чочо!поклон пред таланта му!Махнете Донков от тази роля,това е неуважение и не ни занимавайте с тоз простак

Махнете този Донков от тази роля Той не я заслужава Той е един невъзпитан селяндур

защо ти пречи -в театъра играе добре а и има толкова много качествени актьори в цялата постановка върху които можеш да се концентрираш мен Бръчков мнооого ме кефешеее :))) (Валери Йорданов - мноого пекан човек изглежда) а и бог да го прости Чочо Попйорданов човека :))) абе уникални са всички режисьорът не случайно ги е събрал :)

е той Македонски като литературен образ също е селяндур и тарикат на дребно но любовта към България го издига :) Бог да прости Чочо Попйорданов страхотен беше :)

А,този простак/Донков/любовта към чашката ли го издига?...

Хора, докато ви има, останала е още духовност в Майка България! Поклон!

Много е добър спектакълът, всеки трябва да го гледа.

Хубав спектакъл,няма спор. Но защо трябваше селяндур като Донков да бъде Македонски не разбирам...Светла му памет на Чочо Попйорданов!

а кой игра Попчето?

Според програмата вероятно Христо Петков,за съжаление не познавам актьора.

След Чочо, който и да беше изиграл Македонски пак така щеше да пишеш.

Да,ама не! Артист,който играе Македонски трябва да има душа и сърце,а също така морал и идеали. Такива качества във въпросният шоу мен,не намирам...От него ми лъха на ракия и чесън,и не по-малко на простащина...

момчета,вие сте вечните герои на майка България!обичам ви и Бог да ви пази!

ДЪЛБОК ПОКЛОН !!!