Гаджето на принц Хари се отказва от актьорството

Меган Маркъл, приятелката на принц Хари, смята да се откаже от актьорството в момента, в който приключат снимките на седмия сезон на "Костюмари".

Обратно в новината

Коментари - Гаджето на принц Хари се отказва от актьорството | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то в тая филантропия имало много пари за живот без да работиш. Аз си мислех, че това е любов към другите и работа за тях, а то какво се оказва - така можеш да си живееш и да се изхранваш по-добре, отколкото с актьорство.

Дойде принца .... с лека кола и щяла да се откаже от киното. Принцеса в днешно време всяка жена желае да бъде.

То и аз се отказвам да ставам цар... И на Марс се отказвам да ходя. Ма моля ви се, дори цигарите спирам!

Филантроп на 35 години, посланик на добра воля, а издържала в мизерията в Индия не десет години, не една година, а цяла седмица, била известна с това, че е известна. И тоя късокрак миндил взе да се сънува с тиара на главата. Ако не е тоя измъчен сериал "Костюмари" с ролята за който всеки който чете малко клюки знае как се е уредила ( била е любовница на някакъв продуцент в Холивуд, който и е изработил едно дете и като част от сделката я е набутал в тоя проект), с нищо друго не е известна, а това за посланик на мира и други такива са си пълни глупости. Отишла, направила малко снимки с бездомните деца и си тръгнала, защото много и миришели.

Нямат деца с бившия й съпруг г-н Енгелсън, но за останалото си прав.

Ти пък ся разваляш сюжетната линия!

Е,ако ще се годява за принца,й трябва малко светъл имидж-филантроп,посланник на добра воля, доброволец в кухните за бездомни или чистачка в приютите за животни и такива неща... а хора,като теб, искат да я изкарат ква...това нейното си е благотворителност-да помогнеш на нуждаещ се

Всички празни дами с пари изкукват по един и същи начин - филантропия, правата на жените, йога, диетично хранене, езотерика и тям подобни, като се почне от Анджелина Джоли, минем през Гуинет Полтроу и стигнем до тази. Не разбрах само как ще се изхранва с филантропия. А дори да стане принцеса, животът й, в най-добрия случай, ще се развие като този на Грейс Кели - в потискаща, с железни закони златна клетка. Но дамата е вече развеждана, така че е наясно с нещата.

демек..гласи се да става принцеса