Мила разплака майка си, напълно промени дома й

Актрисата Мила Кунис, която е родена в Украйна, изненада родителите си с пълна промяна в интериора на старата им къща в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Мила разплака майка си, напълно промени дома й | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И я че се разплачем, ако некой ми барне къщата на село и кокошарника. А теа, дето не ме викнаа да им измажем, че им кроим сеа шапката у камината и че им турим едно сурво яй;це у мазилката като истеглим с маламашката. Че видат они кон боб яде ли.

Хубаво е да се помага на родителите , но ако хората са си свикнали със своето обзавеждане , което е част от живота им , а им се натриса някакъв модерен и чужд дизайн е малко жалко и тъжно.

Не виждам нищо странно и необикновено когато печелиш милиони,да ремонтираш жилището на родителите си.Явно е най-обикновена реклама.

Ооо, Деми! Сссссссссссъскаш ли нещо?

Руските еврей са паразити в Америка, получават всичко наготово безплатно, за уж геноцида над тях в СССР, а много от тях са били на видоки постове там: партийни секретари, директори, професори, висши офицери,...

те да не са живели преди това в кочина та сега се радват на най-обикновена покъщнина?

Поредния потресаващ пример на АКЦЕНТ ! Братушките не го могат говоренето на чужди езици, ейййй ! Олиго.рени големи !

Драги - тази пача е украинка. Така че обиждаш представител на демократична Украйна. Това е едното, а друго да не те казвам, какъв акцент вадят българи в Германия. Така че не се напъвай - филолог , на мама.

Я,Мила Кунис на снимките всъщност имала сини очи!?Защо сега е с кафеви?

Изпълнителен продуцент-Аштън Хътчър...Нямало е на кой друг и решили да направят ремонт на родата...

Еврейщини, живеят на гърба на другите.

В България бедняците теглят пари и си правят ремонт и обзавеждане по последна мода и се правят на милионери, а в същност са похарчили пари за още една къща и ще мизеруват, докъто са живи ! Богатите хора в чужбина живеят нормално,не се фукат и не парадират, че са милионери, радват се на дребните неща !

не си гледал клипа, пич! огънатото желязо на тавана струва над 1000$, а дори не е прахово боядисано, по-скоро "оплюто" с нещо като боя... гениалната дизайнерка даде само 1 умен акъл "преместете ТВ-то на стената!" еми простотия е 50 инча да се държи на подставка! плочките над кухнята са евтиния, единствено рафтовете ме кефят - хубав лак на МДФа и телескопичните водачи изглеждат мазно, и са ги скрили добре, поне така се вижда на видеото... целият ремонт ако си го направиш сам (без вградената кухня) в БГ ще ти излезе 500-600 лева матриял

Евтин/безплатен/ Пи Ар... Като навсякъде. Като е искала да им направи подарък, що направо не им купи нова къща ?! И без да занимава медиите с псевдогероизма си.

Гъркинята помогна на украинците да живеят по-красиво: едно предимство на мултикултурализма. При положение, че имаш пари.

Тези ниски талашитени къщи...каквото и да правиат,все тая...толкова са еднакви.

Да беше извикала бригара нов дом, щеше да и излезе без пари.

То е излезнало без пари. А даже сигурно са им дали такива.Това е отвсякъде погледнато реклама.

На 14:23 има сравнение за секунда какво е било и какво е станало. Преди е било много по-лесно за подържане и почистване. След това се е превърнало в жилище за корица на списание. Между другото, туй ли е Мила Кунис, дето бе избрана за супер-дупер-мега секси звезда?

Да, туй е!

И аз направих ремонт на жилището на моите родители, но пропуснах да го анонсирам в пресата и телевизията...

И си платил сигурно, на мила й е без пари Хоуз плаща :-)

имала- дала им ремонт. веоятно е платили л то Къчър- тая Мила така действа.