”Господари на ефира” надвиха Слави Трифонов в съдебна битка

Екипът на предаването "Господари на ефира" съобщи, че е спечелил "историческа" съдебна битка срещу шоумена Слави Трифонов.

Обратно в новината

Коментари - ”Господари на ефира” надвиха Слави Трифонов в съдебна битка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хърбел на Щърбел! Не видите ли, че са един дол дренки? Нахъсани тарикатчета, окупирали и ефир, и микрофон. Ако можеха, и рокли биха наденали да се гъзотят по дефилетата, дотам са се уяли. А ония двамата трошляци? А русата маймуна? Още колко са, нека се съдят и си мерят....славата. Остават ми като спасителен изход още няколкостотин канала.

"Господари на ефира" беше забавно предаване преди години, днес е напълно изчерпано, със силен политически привкус и пълно творческо безсилие. От време на време го засичам по някой канал и виждам как в класациите и гафовете все повече слагат свои собствени гафове от X-фактор и "Като две капки вода". Водещите преиграват, адреналинките са повече от пошли, а репортажите са определени пристрастни. Като се замисля, май същото важи и за "Шоуто на Слави", та... абе и двете страни на тази монета се изтъркаха безвъзвратно

Незнаех че ''свобода на словото е'' да използваш чужди труд за да си правиш предаване..Незнаех че арменците толкова са ''обеднели'' че гледат от къде без мангизи да откраднат за да си запълват времето.. А подскачащите им ''репортери'' май много скоро ще си намерят майстова защото менторите им не са им обяснили за реалната законова свобода на личността където без разрешение на човека нямат право да го снимат притесняват тикайки му някакви микрофони и камери в лицето независимо дали е на гробища или в болница

Докато зад гърба им има здрава властова гърбина господарите ще да използват чужди неща за да си запълват времето.....Не искам да тълкувате това като някаква защита на Слави но при него все пак всичко е направено от екипа дори и да не се харесва на мнозина за разлика от някакви се самопроваъгласили се за ''господари'' на ефира..

Е какво излезе, съда е безпристрастен и обективен. Маги, Гала, Джуджи , Муджи и кликата му трябва да са доста доволни. Никакви реформи не са ни нужни , ''правосъдивто въстържествува''. БравА, всичката ни е наред.

Браво на съда! Правете смело пародии, а всеки който се позове на нарушени авторски права ще бъде основателно порязан и ще плати за тази си наглосст всичките разноски по делото. Още веднъж, Браво!