Куп звезди уважиха сватбата на Кремена и Магърдич

Продуцентите Евтим Милошев, Димитър Митовски, Димитър Станчев и Мартин Захариев обединиха общи усилия като шафери на колегата си Магърдич Халваджиян и съпругата му Кремена.

Обратно в новината

Коментари - Куп звезди уважиха сватбата на Кремена и Магърдич | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда позитивните коментари победихме, защото талантливите хора го заслужават!!!

наталя симеонова е като баба ягааа хахаха.каде ти е метлатаааа?тая е позорно сбръчкан шар пей.много смешна развлечена и нечистоплътна свлач от "елита".

Прочетох всичките коментари и смятам, че преди да плюем по адрес на другите, трябва да погледнем себе си!Много хора твърдят, че не завиждат, но не е така - личи от злобните забележки! А относно сватбата- Браво!Всеки има право да се ожени както му харесва- било с оранжева, бенбена или каквато и да било рокля или костюм! Щом искат такава сватба- имат право да я имат- който иска да я харесва!!! И ако искат хиляда човека да поканят-на никой не му влиза в работата!!!Това е тяхната сватба! И да, звезди са,щом всички им знаете имената и коментирате сватбата им!

ГОСПОДИ,СЛЕЗ СИ ПРИБЕРИ ГЛУПАЦИТЕ!ОЛЕЛЕ-ПОМОООООООООООООООЩ!!!!!!!!!!!!

много лоши хора в този форум, не само лоши ами и от всичко разбират....! Много ми хареса сватбата и те много ми харесват, явно и на вас ви харесват след като има 296 коментара. Предполагам доста умници са си изгризали ноктите от умиление...

Strahotna be6e svatbata,strahotni sa i mladojencite...iskreno im pojelavam vse taka da se obi4at i da sa takiva kakvito sa...za6toto sa unikalni i mnogo sveji... ;0)

Интересно и различно тържество, но не в подходящото време за БГ. Хората са много озлобени и не се радват на празниците на другите. Желая им много щастие!

ТАКАА.И АЗ ГЛЕДАХ ДНЕС ПРЕДАВАНЕТО НА ГАЛА И МИ СТАНА СТРАННО ЗАЩО ТАЗИ ЖЕНА КРЕМЕНА СЕ ИЗКАЗВА ПО ТОЗИ НАЧИН ЗА КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУК.КОЯ Е ТЯ? ДА НЕ Е ГОСПОД ИЛИ УСПЯЛА ЖЕНА? ОТ ИЗКАЗВАНЕТО И ИЗЛИЗА,ЧЕ КОЙТО ГИ Е КРИТИКУВАЛ ИМ ЗАВИЖДА - НА ТЯХ ПРЕУСПЕЛИТЕ.МЪЖА И ЕВАЛА- ДА, АМА ТОЗИ КЛОУН КРЕМЕНА Е СМЕШНА.ТЯ ДА НЕ СЕ Е ЗАБЛУДИЛА,ЧЕ САМО МАЛКИ ДЕЦА ИЛИ НЕЩАСТНИ И БЕДНИ ПИШАТ ПО ФОРУМИТЕ???!! Е,АЗ НЕ СЪМ ОТ ТЯХ, ЖИВЕЯ ЛУКОЗНО СПОРЕД НЕЙНАТА ПРЕДСТАВА, ИМАМ ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО И ВЪПРЕКИ ТОВА ТАКИВА СНОБИ КАТО ТАЗИ МЕ РАЗСМИВАТ ИСКРЕНО СЪС СЪМОЧУВСТВИЕТО СИ,ЧЕ СА НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ.АЛОООО, СЪБУДИ СЕ КРЕМЕНА - НЕ СИ КРАЛИЦАТА, И НЕ СИ НАЙ- БОГАТАТА ЖЕНА В БГ , ЗА ДА ПРАВИШ ТАКИВА ИЗЯВЛЕНИЯ В ЕФИР.ЗАЩО НАИСТИНА ТРЯБВА ДА ЗАНИМАВАТЕ ЦЯЛА БГ,ЧЕ И ХОРАТА ИЗВЪН С ВАШАТА СВАТБА.КОЛКО МАЛОУМЕН ТРЯБВА ДА СИ ДА ТЕ СНИМАТ В КЕНЕФА И ДА ДАДАТ ПО НАЦИОНАЛНА ТВ???! ТИПИЧНИ БАЛКАНСКИ СЕЛСКИ ТАРИКАТИ.АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ.

Като гледам не Ви разсмива, някакви други емоции предизвиква у Вас. Защо просто не смените канала, за да се "разсмивате", появяват се бръчки от много смях. Зад успехите на един мъж винаги има жена...

СМЕНИХ КАНАЛА СКЪПА.АЗ ОБИЧАМ ПРЕДАВАНЕТО НА КАФЕ, НО НЕ ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ.СПОКО, МЛАДА СЪМ ОЩЕ ЗА БРЪЧКИ.СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ ИЗТЪРКАНИ ФРАЗИ ЗА ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА.КАКТО АЗ НЕ СЪМ ХАРЕСВАНА ОТ НЯКОИ ЗАРАДИ МОЯТА ВЪНШНОСТ ИЛИ ДАДЕНА ПОСТЪПКА ТАКА И АЗ НЕ ХАРЕСВАМ ДАДЕНИ ХОРА.ЯСНО?? ИЛИ ТОВА Е ТИПИЧНО БЪЛГАРСКИЯ СЕЛСКИ МАНТАЛИТЕТ ДА СЕ КАЗВА НА ВСИЧКО,ЧЕ Е ЗЛОБА..:))) ХОХО

А ти пък много умно се изказа.Брей какъв усърден екип има Кремена зад гърба си!

много ми падна в очите Кремена вчера в на кафе....не може всички да я харесваме все пак не сам работничка на семейството им :) Изгрубя много с тая злоба която хвърли кам коментиращите....Кремена ти не си никаква успяла жена за разлика от мъжа ти

Кремена е зодия Водолей,което обяснява всичко,желанието и за романтика,за това да събере приятелите си на едно весело събитие,различността и от другите!Знам това защото съм същата зодия!Нека бъдат здрави и щастливи!

Кремена е зодия рак :)))) Маги е водолей ....

Поздравления. Страхотна и различна сватба. Пожелавам ви още много години да сте щастливи.

Ужас, докато гледах снимките ми приседна бисквитата по пътя между кафето и устата... по-грозни булка и шаферки не бях виждала, кич и старост, добре че е Марийчето Игнатова, та нещо красиво да има, ужас и безумие...

Много красива булка! Браво - модерна и тоалетите й отиват. Вие, които пишете тук пуснете ваши снимки от сватбите ви за да ги коментираме. Едва ли сте по-красиви и по-важното - по-щастливи. Иначе нямаше да бръщолевите тук, а щяхте да работите.

Уникална сватба. А всички онези със злобните коментари ЖАЛКИ СТЕ и спрете да завиждате на хората.

Кременче, ти ли си? Ти ли си пишеш тук с различни никове или и Магърдич ти помага?

не,не е тя.Има си цял екип за тази работа.Работят много усърдно!Хахаха.Особено оная дебелата,злобна Джуджа дето само цвили в ефир.Жалко за готвачката на кафе,много е земна,готина,кадърна и далеч от префърцунстванетата на екипчето

Гледах предаването на Гала и изказването на Кремена, което е доста скандално. хората не са простаци и завистници, а обективно си казват мнението за скъпия и безвкусен театър. Не знам как се става много богат с работа, независимо каква е тя. У нас това е невъзможно, освен ако човек няма достъп до големи пари. А големите пари по правило не се раздават на почтени хора или поне не се раздават за почтени дейности. Една Васа която е класи над тях живееше скромно исе продаде за смещна сума.

Тази жена е грозновата и има претенции за стилистка!Тя,която години наред правеше Гала да изглежда като прислужница с боне на главата в"На кафе"!Грозничка,но оправна женица-хвана се за Маги и започна с глезотиите-обувки,рози,татуировки,че и фалшива бременост си измисли,за да е под прожекторите!Кичозна сватба,снобария,липса на стил и изхвърляне!А и жилището им е в квартала на мутри и мутреси и водещи,поетеси....Леле майко!

страхотна сватба-поздравления

Много хубава булка! И двете рокли й стоят много добре. А на всяка жена пожелавам толкова добър и грижовен съпруг като Маги. Да са живи и здрави

Хахаха , благодаря ви за смеха от сърце. Тези двамата Кремена и Маги приличат на клоуни,това направо е като някаква пародия. Опитали са се да бъдат оригинални като по холивудски , но не им се е получило.На моменти тази сватба прилича на погребение. Някои от гостите явно разбират колко е нелепо, но какво да правят като са на заплата при тези кукундрелници. Хора не пускайте смс в предаванията им ,че вижте къде отиват парите.

Много, много готини, вижда се че много се обичат, радвам се че умеят и да го показват. Дано има повече такива хора като тях в нашата държава

Какви хора? Изкарвайки парички от халтура ли? Първи дружки на мутри и мутреси ли? Какво прави съседката, веселата вдовичка Мая Илиева на мутрата Г Илиев? Купонясват ли често с Кременка или си разглеждат заедно обувките:)

За себе си какво бихте казали в личен план, щастлив/а ли сте, умеете ли да радвате на чуждото щастие?

До днес ми бяха симпатични. Жалко! Не може една претендираща за стилистка, да се облече по този начин. Да подчертава дебелината си, вместо да я скрие. Да татуира дебелите си ръце, да сложи късо колие на дебелия си и къс врат, а за прическата... Повечето от гостите също са пълен потрес. Мая Илиева е най-стилна.

мила, кремена, можеше да се откажеш от една рокля или една шатра и парите са кувиоза, които сабирате щях вече да са налице....ялко..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Извинете, коя серия даваха последно? Главната героиня бременна ли е? Не е ли рисковано на прага на критическата да се ражда? Къде ще свърши всичко това - при гинеколог или ендокринолог? А коя е неговата любовница? Само една ли е? Те ли крадат по една обувка от всеки чифт с цел Кремена да поиска развод? От какво е зависимо детенцето им? Къде е останала да гостува свекървата през няколкото дни за сватбената церемония - пред или зад вратата на семейния им дом? Тъщата ли счупи 12-ият телевизор или Мартин Захариев, който тайно обожава Кремена и с тази си постъпка очаква Маги да полудее:)))

Показност и кич. Кич и показност.

хората, като се обичат - да си се взимат като ги кефи да е показно-да е показно който не го кефи да гаси ТВ-то... Вие сте свободни бе хора, оставете и останалите да бъдат такива... да се женят, обичат, събличат Живейте си живота Нека са щастливи

Суетата е грях. Суетата как изглеждаш, какво ще кажат другите, какво притежаваш... Суетата и самолюбието вървят ръка за ръка. Във всеки от нас живее по едно его, което ни води в постъпките и житейските избори. И когато това его е подчинено с най-висок приоритет да се задоволят собствените материални нужди пред всичко останало се стига до изгаряне, остава пепел, разпиляна при първи полъх на вятъра и оставаща в забвение завинаги. Е, къде тук е християнското "Обичай ближния като себе си!" Е, как пък не ги е срам да се венчават и по християнски, в най-големия храм на Балканския п-ов?! Суета над суетите, всичко е суета!

Халваджиян----но комент както се казва.Парите не сменят кой си.Зурлева---но комент.Преди време хората са живееле на родове и имената ,които са получавали не са били случайни.Тез особи и техните гости с пари--свинче със звънче.Жалко за България.Толкова много боклук,и по страшното боклук който си мисли ,че е велик.

булката май е напъпила пак да ражда

бялата рокля не беше ли символ на непорочност? кремена ще да е от най-непорочните .....

Пълна бутафория.Няма нищо да кажа повече, те сами са се обидили и унижили.Какъв е тоя цирк, какъв е тоя парад на простотията

Да беше поотслабнала малко, преди да се показва по презрамки и изборът на бяла коса, направо я прави кукавелник

Да беше поотслабнала малко, преди да се показва по презрамки и изборът на бяла коса, направо я прави кукавелник

ЗАЩО Е ТАЗИ ПАРАДНОСТ, ПОМПОЗНОСТ, КИЧОЗНОСТ И ДР. В ТОЗИ СТИЛ? ПАРАДИРАТЕ, ЧЕ В ТЕЛЕВИЗИЯТА ПОЛУЧАВАТЕ КУПИЩА ПАРИ ЛИ?? НАПРАВО СТЕ СМЕШНИ НА ФОНА НА СИРОМАШИЯТА... А ТАЗИ БУЛКА НЕ Е ЛИ ДЕБЕЛА? И РОЗИТЕ ОТПРЕД НЕ ГО СКРИВАТ. НО ВСЕ ПАК ВИ ЖЕЛАЯ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ, АКО ИЗДЪРЖИТЕ ТРИ ГОДИНИ.

Страхотна сватба с много любов и настроение, и искренни чувства. Догодина с моя съпруг ще направим 30 години брак и понеже и ние не сме венчавани в църква може да откраднем идеята за втора сватба.Много щастие Ви желая и да бъдете все такива добри и отданени един към друг!

Честита сватба! Целият народ вижда и от случая с Васа Ганчева и от вашето събитие и разбира се от много други, че в телевизиите (медиите) има доста пари. Така че със сигурност твърде малко хора вярват или се трогват от работата ви, вижда се че някои дори и буламачи са готови да сервират на драгия зрител...

Креми да сте живи и здрави и още много щастие, имате прекрасно семейство. Всички тук публикуват каквото им скимне, ккато ще има хора като мен , които да ви харесват, така ще има и такива, които не могат дори себе си да харесват. Светло и безоблачно бъдеще.

Смее ли някой да каже нещо за новите дрехи на царя като ще го обвинят, че е глупав, завистлив, беден, нереализирал се в живота, нищо не разбира от мода и дизайн, не дай си боже от "креативност" и печелене на луди пари по честен начин в посткомунистическа България, крещящо показна "истинска" любов и т.н. Но ... "Царят е гол", дами и господа!

Пълен кич и пир по време на чума! Аман от глупав пиар от нашите псевдо звезди.

Кремена е казала днес по 'На кафе', че хората тук, който са писали, са лузъри и уроди на щат. Това е елитът ни,аааа!??!!! На всякъде по света, много по- извести хора търпят много по- голама критика от вас, но не излизат по телевизията да наричат хората както им падне. Ама вие, нали сте от 'великите'. Само един човек, който е безпомощен и несигурен в себе си, бие и/или обижда. Тя не може да почне на удря, затова е обиждала!!!! Ако мислеш, че ще обидиш някого тук, лъжеш се!! Но ти явно си се обидила доста, щом обиждаш така хората, който са си изразили мнението ;)))))!!!!

А как се нарича тази, която работи за лузъри?! Ярно не знае елементарното правило "Уважавай, за да те уважават!". Какво да се прави от една чалга парвенюшина, която не обича да чете и се образова, а само да краде идеи на великите и да ги интерпретира некадърно, с пошъл вкус. Успехът на великите е преди всичко труд и проценти талант, но и чест и достойнство, които липсват на наш'те измислени звезди.

Съмнявам се глупавата Кремена да знае точният смисъл на думата "looser". Ако го знаеше, щеше да е наясно, че всъщност описва себе си. Или пък щеше да си напъне наченките на мозък, за да измисли българска дума, с която да се изкаже. Истината е, едва ли е останал човек в България, който да я приема насериозно. Жалко за безплодните напъни за бутафорна креативност и оригиналничане - самият вид на булаката е пълно отрицание на теоретичните й идеи за стил.

Кремена и Магърдич се вживяват и искат да приличат сигурно на принц Уилям и принцесата ,та да не би да са по долу от тях хаха .И престанете с това че някой ви завижда!Смешно е ,Смешни сте !Успяли хора са -да ,уважавам ги за това .Като са се женили преди сумати време ,да са мислили за църковен брак .Защо не са мислили?!Дори и след толкова години ,не беше нужна тази показност ,да занимават народа с техните глупости и такава безвкусица от към тоалети и самата Кремена с тая къса косица ,поне да си беше удължила косата да изглежда малко по-нормално .

Чалгата зове,а?! Екстеншъни,удължители..,а не те ли дразни,че не се е напомпала със силикон? Иначе не я защитавам,че е нелепа от към обличане!

Вместо да се чудят "къде да си заврат пауновото перо" с толкова "показност", "истерия" и "кич" можеха да помогнат на някого с нещо за по-добър живот...пари хвърлени на вятъра...парите си държат на нас...ако бяха на запад...едва ли щяха да се правят на толкова известни...и също и заббелязани от хората...на фона на тази мизерия...тяхното е жалко, пълно с първенющита и простотия...

Отворих и хладилника и хоп от там изкочи черната рокля на Кременището.Огладнях,отворих фурната и какво да гледам-сватбената торта на Кременището.Влизам под душа,а от там потекоха шаферките на Кремена.Отварям и пощата и вътре хоп обувченцата с чорапките на,познайте-Кременка.Треперя от ужас да повдигна завивките на леглото да не ми намигне Магчо отвътре.Тежка седмица ми предстои.

да да,както винаги,всики нещастници само плюят,вместо да се кефят на готините,можещите и различни хора

да да,както винаги,всики нещастници само плюят,вместо да се кефят на готините,можещите и различни хора

да да,както винаги,всики нещастници само плюят,вместо да се кефят на готините,можещите и различни хора

Аз си мисля като чета коментарите били те критични или не.Цялата работа е в това,че хората които населяваме държавата България не са озлобени и завистливи,има и такива,но от тези които са коментирали тук по темата за Кремена и Маги оставам с впечатлението,че не са.На нас обикновените и работещи млади хора ни ПИСНА да гледаме как някои са забогатяли съмнително и тук в БГ няма богати изкарали си парите по честен начин.Винаги има далавера и нещо доста съмнително.Ето към такива хората просто искат да кажат какво мислят защото такава измет като "звездите"ни и богаташите ни определят правилата на живот в БГ.И избралите да останат да живеят в БГ са принудени да им гледат изгъзиците и простотиите и са безсилни да се противопоставят на каквото и да е било,защото доведоха отрудените,образованите хора до просешка тояга,плюха на културата и наложиха порнографията и по телевизия,вестници и т.н.бълва само пошлост и опростачване.

Да са живи и здрави, радвам се, че се обичат. Но защо й бяха черни корените на косата на булката, супер грозно е!

Престанете с тая показност на простаците, с този елит!!!Хората се чудят как да свържат двата края, тия правят сватби,ненормални! Неви ли е срам изобщо да пишете за лудостите на такива!СРАМОТА!!!

Семейство Адамс в действие без стил. Пълна пошлост и кич.

Сега гледам На кафе при Гала 1. Любовта се празнува, тя не се говори, а се вижда в разплаканите очи на Кремена. Това също ме разплака и ме накара да се чувствам щастлива, защото извиква емоции. 2. Клипът на Маги, в който пее е уникален, невероятен и е показен, да показва любов и казва на Кремена, че винаги ще бъдат заедно, защото са създадени един за друг 3. Роклята й била черна... Ами, да, това е Кремена, която създава всичко красиво, което сме виждали в ефира. Това не е просто някоя стандартна жена. Ако Кремена беше стандартна, то нямаше да е тя! 4. Да, вкарани са много пари, сигурно, но те не са ги откраднали, а са ги спечелили с креативност, талант, идеи и с това че са невероятен тийм. Не ги познавам, но винаги съм ги харесвала, защото огънят гори над тях! Много дълги години на щастие!!!