Националният конкурс "Най-красива абитуриентка" продължава с пълна сила, набирайки все повече участнички.

Стотици млади дами изявиха желание да споделят мигове от своята специална вечер.

Освен класиката при балните рокли, която е черно и червено, момичетата залагат и на телесни и по-светли цветове. И в тази галерия отбелязваме, че тоалетите на дамите са допълнени с истинска феерия от тюл и пера, придаваща им допълнителна нежност. 

Макар да преобладават светлите цветове, един от водещите модели при много от кандидатките са роклите тип "русалка". Разбира се, не липсват и други видове, но се залага предимно на светли и меки тонове.

Вижте снимки на участничките ТУК >>

Момичета от цялата страна проявяват желание за участие, правейки ни съпричастни на най-хубавият ден от училищните години.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

17-oто издание на конкурса "Най-красивата абитуриентка" предизвика истински фурор. До този момент някои от участничките показаха своята "народна" визия, а други пък са решили да експериментират, вдъхновявайки се от водещите световни марки и не може да се отрече, че всяка от тях показва индивидуалност в избора си. Някои от тях избират и нестандартни места за снимки. 

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Гримът на всичките е направен и преценен с мярка, и усърдно подчертава красивите черти на всяка от младите дами.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

И без значение дали косите им са пуснати, падайки свободно по раменете, или са вдигнати нагоре, прибрани в кок или опашка, стилните им прически допълват техните забележителни визии.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

ВСИЧКИ НАГРАДИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

Ето и как да участвате в 3 стъпки:

  1. Запознайте се с Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.
  2. Изпратете съобщение в Messenger на Фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с "Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка", с "Правилата за обработване и защита на личните данни" на Конкурса" и декларирам, че притежавам авторските права на снимките, с които участвам в конкурса."
  3. Напишете вашите име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършвате, и населеното място, в което се намира то. Не забравяйте да качите в съобщението до 3 снимки от бала си, с които искате да се включите в конкурса, като можете да ги изпратите само еднократно.

Срокът за участие е 24 юни 2024 г. до 14:00 часа. А сега Ви пожелаваме успех!

Избор на победителката:

  1. 10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки в конкурса. Снимките на всички участнички ще бъдат качвани в албума във Фейсбук страницата на конкурса, където ще може да ги разгледате и подкрепите чрез натискане на бутона "Like" или "Love".
  2. Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg.
  3. Окончателният избор от всички 20 номинирани момичета ще определи нашето звездно жури.