Конкурсът за "Най-красива абитуриентка" на Dir.bg и тази година жъне голям успех, като в него вече се включиха над 300 момичета от цялата страна. В 12-ото издание на надпреварата за победителката има цели две награди, а днес в офиса ни пристигна и трета изненада за участничките от нашите приятели Refan. Тези от момичетата, които успеят да достигнат до финала, ще получат популярен сред българките подарък.

Включи се в конкурса >>

Всяка от 20-те финалистки в конкурса печели истинско парфюмно бижу от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно обединяващо ухание. След нежната грижа за кожата парфюмът осигурява финален акорд за един цялостен ритуал с любимия аромат.

Момичето, което търсим, завършва училище тази година и иска да сподели своите красиви емоции от бала и приказните мигове, прекарани със съучениците на празника. Ако това е твоята история, имаш огромен шанс да станеш победителка в конкурса ни за "Най-красива абитуриентка 2018"! Първите 10 финалистки ще са участничките, събрали най-много лайкове тук. Редакцията на Dir.bg ще класира още 10 момичета. На финала звездното жури - в състав Дария Симеонова, Ивайло Захариев, Калоян Минев и Мила Слепцова, ще определи победителката.

Снимка: Shutterstock

Победителката в конкурса ще спечели още СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирини и разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е до 23:59:59 часа на 15 юни.