Малдивите - мястото, на което човек отива, за да се потопи в романтика и безвремие. Именно тези пясъчни острови са сцена на ексклузивната фотосесия, в която една от най-харесваните българки - Диляна Попова, се снима за оптики ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics.

Красива, елегантна, винаги различна, актриса, модел - всичко това е Диляна Попова. Заради безупречната й елегантност и позитивно излъчване, една от най-реномираните компании в България - "Джой Фешън", я избра за рекламно лице на своите три вериги оптики. Лицето й притежава съвършения овал, на който всички модели от колекциите пролет-лято 2019 стоят като изработени по поръчка. Красотата й се подчертава от островния декор и фотосесията се превръща в увлекателен филм, в който кадър след кадър се появяват нови, модерни и изключително атрактивни очила.

Цветовете са смели - червено, синьо, бяло, а формите - разнообразни и нестандартни.

Ако говорим за топ тенденции, трябва да започнем с изключително женствените модели тип "котешко око", но със силно подчертани и изострени краища. Тенденцията се появи в края на лято 2018 и постепенно набира все по-голяма популярност, а това лято ще е хит стил при очилата.

Класическият модел "котешко око" също запазва сериозните си позиции. Никога няма да сгрешите с избора на такива рамки, защото пасват на почти всяка форма на лицето и дават усещане за стил и елегантност.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

В същото време смелите геометрични форми се приемат за не по-малко оригинален избор за сезона. Леко футуристичният им ефект придава ретро усещане, но с нотка на екстравагантност.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

Ако острите ръбове просто не са вашата форма, тогава заложете на слънчевите очила с кръгли стъкла. Формата е сред най-модерните и актуални за 2019 г. особено когато очилата са огромни.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

По отношение на стъклата можете смело да заложите на крайностите. Ако искате да сте модерни, това лято задължително трябва да имате очила с прозрачни стъкла, които бързо добиха огромна популярност. А и все пак изражението на очите е важна част от летния флирт - може да го подчертаете с прозрачни стъкла във вашия предпочитан цвят.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

Ако държите да запазите своята загадъчност, изберете огледалните стъкла. Белег за стил, винаги впечатляващи и ефектни, с тези очила няма как да останете незабелязани.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

И кулминацията на вашето съвършено лято - цветята и мънистата са сред най-актуалните тенденции този сезон особено ако сте на плажа.

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

Където и да сте обаче - в офиса, в града или сред природата, слънчевите и диоптричните очила са перфектният аксесоар, който допълва вашия стил. Затова непременно добавете щипка лукс към своето лято с очила от магазините на ZEISS VISION CENTER, Grand Optics и Joy Optics. За повече информация посетете www.grandoptics.bg или www.joyoptics.bg

Вижте фотосесията >>