Диона бе петият участник, който напусна къщата на VIP Brother. В интервю за Life.dir.bg рап сензацията, изгряла ударно в YouTube и социалните мрежи, разкри, че пуска ново видео до дни. Диона ни разказа как се е чувствала в шоуто, как обича да прекарва времето с приятеля си и кой е любимият ѝ спорт.

Вижте снимки на Диона >>

Здравей, Диона. Преди няколко дни излезе от къщата на VIP Brother. Как се чувстваш в момента?

Много щастлива!

Защо?

Защото моето място не беше сред цялото това лицемерие, което цари там и сред тоя цирк. Не мисля че откровен човек, истински като мен, има място там. Особено ако го наричат и фалшив. Наистина не исках да стоя там повече. Радвам се, че моите фенове го разбраха и излязох.

От кого в шоуто остана с приятни впечатления?

Силно добро впечатление ми направи Мира Добрева, с която смятам да продължа своя контакт в бъдеще.

С влизането си в къщата ти я озари с танци и рапиране. После обаче сякаш стана по-затворена и гневна. Какво се случи с теб?

Какво да ти кажа... В къщата бях много позитивна, много пеех, рапирах. Просто са спрели да излъчват. Не е имало момент, в който да не правя това. Всеки ден танцувах. Защото на мен това ми е животът. Аз съм проектирана да бъда позитивна, да съм щастлива, да съм емоционална. Просто хората явно са хванали моментите ми на слабост, в които с Кулагин се карахме. И са ме видели в тази светлина. В която съм по-ядосана, по-агресивна. Заболя ме, че всички се нахвърлиха, че реагирам така срещу Кулагин, въпреки че никой от тях не му мълча и абсолютно всички викаха и се караха с него. Всички се ядосваха, но тях никой не ги обвини. Вината беше хвърлена върху мен и си измиха ръцете с това да ме номинират.

Значи смяташ, че неговите провокации са в основната на твоето изгонване от къщата?

Естествено, че са в основата. Защото целта му беше хората, с които се кара, да му обръщат внимание, за да може той да е интересен и да изглежда, като човекът, който казва истината в очите на звездите. Естествено, по този начин ги злепоставяше. Просто самият той няма с какво да изпъкне и затова се опитва да изпъкне на гърба на някой друг. Първо го правеше с Нора, след това започна с мен, с Петко, с Папи, с Розмари. Ясно е, че Кулагин отстрани изглежда много прям, много директен, а всъщност не е така. Той просто вървеше като фурия и обиждаше всичко наред.

Какви бях отношенията ви с Кулагин преди шоуто?

Участвах в клип на един мой приятел и Кулагин беше там гримьор. Видяхме се за половин час. Не беше чак толкова злонамерен към мен тогава, даже мисля, че беше позитивен. И другия път, в който се бяхме засекли, беше на един рожден ден. Това е.

Последната седмица преди излизането си ти показа естествената си красота, махна екстеншъните, грима. Как реши да го направиш?

Да, това беше моята мисия от "Окото на зрителите", с която аз спасих Папи Ханс, който отказа да си отреже косата. Не знам защо всички ме питат за това, но явно не е излъчвано. Моята мисия, поставена от зрителите, беше да не слагам грим и изкуствена коса цяла седмица и аз съм горда, че я изпълних докрай.

Снимка: Instagram

Учила си във Великотърновския университет. Каква специалност завърши?

Завърших политология. Много ми стана обидно, че Стефан каза, че нямам образование, след това и в предаването на Гала се е коментирало, че нямам образование, което изобщо не отговаря на истината. Аз съм политолог, завърших миналата година във Великотърновския университет.

Разкажи нещо за семейството си!

Родителите ми са много добри и скромни хора, които ме подкрепят във всичко, което правя.

Да говорим за музика. Кога излиза следващото ти парче?

До седмица. Песента се казва "Каквото реша".

Какво ще бъде видеото?

Много семпло. Искам хората да слушат текста на песента и клипът е много семпъл.

Да очакваме ли изненади?

Ще се завърна към старото си амплоа и мисля, че феновете ми определено ще се зарадват.

Имаш доста богата продукция. Планираш ли да издадеш албум?

Да, защо не. Може би даже още тази година ще направя такъв подарък за моите фенове.

Снимка: Instagram

Разкажи ни за приятеля си! Как обичате да прекарвате времето си заедно?

Заедно сме от няколко месеца. Много се разбираме, той е много забавен. Обичаме да ходим в мола да ядем, обичаме да ходим на кино, обичаме да тренираме заедно, да се разхождаме, да гледаме филми вкъщи. Много ми помага и в работата.

Имаше нападки от Кулагин и за това, че те е виждал да изневеряваш. Какво стои зад тази история?

Това са пълни глупости. Става дума за миналата година, когато със сегашния ми приятел още не се познавахме. Бях в друга връзка. Това е пълна измислица, пълна глупост. Даже, няколко дни след това ние с Кулагин се изяснихме по този въпрос и той си призна, че си го е измислил. Както и аз му признах, и се извиних, че нямам доказателства, че е проституирал в Дубай. Обясних му, че съм го чела по вестниците. След това се смяхме, но това не е било излъчено.

Какво правиш, за да поддържаш спортната си форма?

Гледам да ходя на фитнес често. Поне 2-3 пъти в седмицата. Имам много любими храни, но напоследък избягвам шоколада, тъй като бях пристрастена. (Смее се.) Напоследък започнах да пия много вода и се чувствам добре.

А кой спорт те прави най-щастлива?

Много обичам да ходя на пътека с висок наклон. Бягането ми е любимият спорт. Много обичам да тичам. Като малка тренирах лека атлетика, даже имам няколко медала.

Снимка: Instagram