Днес, заедно със Сердика Център, отваряме Коледния си календар на датата 6 декември. Идва ред на още един от любимите ни празници - Никулден, на който ни чака голям списък от близки и приятели, които да обсипем с честитки. Радостта ни е двойна, защото днес по западна традиция можем да отворим вратите си и за добрия стар Николаус, който да пусне в коледните чорапчета на децата по един шоколадов Дядо Коледа. А пък може да има такъв и за нас! М-м-м! Става все по-уютно и весело.

Най-хубавото обаче е, че ИМЕНИЦИТЕ най-вероятно още спят сладко и дори не подозират какви приятни изненади подготвяме за ТЯХ на празничния ден. РЕДНО Е ДА ГИ ИЗНЕНАДАМЕ С малък подарък, ЗАРЕДЕН с много любов, да сготвим ТРАДИЦИОННОТО рибно ястие, да бъдем красиви, мили и добри, каквито сме винаги, естествено. Но как да стане всичко това?

Сердика Център ни дава необходимите отговори директно от Баден-Вюртемберг, Германия. Цели 160 години немско качество могат да станат част от нашата кухня, превръщайки приготвянето на ястия и напитки във вълшебно и луксозно изживяване.

Специалната ни селекция на 6 декември включва:

  • Функционален грил-тиган от WMF с незалепващо покритие, с който месото и зеленчуците ни се превръщат в истински барбекю шедьоври без дори да си подаваме носа на минусовите температури навън.
  • Съд за готвене на пара на WMF от неръждаема стомана за съвършени кулинарни резултати. Да, с него наистина ще сме принцеси и в кунята и на партито, което ни предстои. За минутки приготвяме крехки и сочни ястия и имаме цялото време на света за отпускаща вана, перфектен грим и прическа.
  • Най-хубавото е, че няма никакъв риск да миришем на вкусната си никулденска риба с часове, ако притежаваме обезмирисяващия сапун на WMF, който е идеален и за чувствителна кожа.
  • Удоволствието от целия ритуал става още по-голямо с комплекта прибори за готвене WMF с модерен дизайн и функционална стойка. С него скриваме шапката на всеки, който надникне в кунята ни.

Бляскавият финал идва с перфектно подредената от нас маса. По средата слагаме изящна сосиера от DUKA за 27.90 лв. Естествено, всяка жена знае, че идеалната трапеза се нуждае от нещо оригинално, което да заинтригува сетивата на гостите. На днешния ден това е стилният прибор за обезкостяване на риба от DUKA (9.90 лв.) във формата на рибка.

Остава само да зарадваме гостите с бутилка хубаво вино. Избираме TCHERGA от Billa в Сердика Център за 6.99 лв.

Снимка: Serdika Center

Настоящият текст е част от Коледния календар на #URBN - поредицата на Dir.bg u Сердика Център, в която всеки ден до Бъдни вечер ще ви представяме различни варианти, с които да изненадате вашите близки. Ще се постараем да не пропуснем никой и да дадем работещи и полезни идеи за подаръци, с които да поглезите себе си или семейството.

Най-удобната част от всичко обаче е, че предложените продукти може да намерите в магазините на Сердика и с едно ходене да отметнете няколко задачи.

И да - даже ще се забавлявате. От Коледните паради, които от търговския център са подготвили, за да изненадат най-малките. До кътовете за опаковане на подаръците и стигнем до консиержите, които ще бъдат на ваше разположение, за да ви упътват или да ви носят покупките.

Photocredit: Serdika Center