Наближават онези моменти от годината, в които всяка вечер е звездно събитие и всяка дама иска да бъде колкото се може по-красива. Коледни партита и празненства, Бъдни вечер, Коледа и Новогодишната нощ, разбира се, тепърва предстоят и по тези поводи всички жени, без съмнение, желаят да покажат най-добрата си страна.

Вижте снимки >>

С цел да ви помогнем да направите правилния избор, що се отнася до грима в празничните вечери, ви срещаме с топ гримьора Бони, който вече толкова години има една мисия - да прави дамите красиви. Смело можем да кажем, че той я изпълнява отлично.

Когато влизате в "работилницата" на Бони и по-точно в салона, в който работи заедно с брат си Никола (Никола пък е топ коафьор и двамата се допълват прекрасно в работата си), имате чувството, че влизате в ателие на художник. И не сте далеч от истината. Само за минути, но с много старание и опитна ръка, Бони е способен да превърне всяка жена в красива жена, а красивата - в неустоима. Тук наистина се случва магията на Бони.

Той ни въвлича в света на грима, давайки най-правилните съвети за настоящите тенденции и показвайки ни на какво е добре да се наблегне, за да бъдем наистина красиви и бляскави в празничните дни и вечери, така че всеки, който ни види, да възкликне "Господи, колко си хубава!"

Моделът, който се остави в опитните ръце на Бони, е прекрасната Ива Костадинова.

А ето и някои от най-важните акценти при грима за празниците:

Използвайте фон дьо тен, но не прекалено голямо количество, просто, за да изравните цвета на кожата. Той винаги трябва да покрива лицето и врата, а в зависимост от роклята, може би и деколтето.

Ива Костадинова

Да не прекаляваме с лъскавите ефекти и да бъдем по-внимателни с цветовата гама и към изкуствените мигли. Добре е да се изберат такива, които подчертават окото и са най-близо до реалните обем, гъстота и дължина на естествените мигли.

Устните, погледнати отстрани, след нанасянето на молив и червило, трябва да изглеждат като сърце.

За препоръчване е да се акцентира или на очите, или на устните. Акцентът може да бъде с камъни, брокат и т.н.

Накрая е хубаво да използваме фиксатор за грим, с който да запазим ефекта за 24 часа.

Красиви, бляскави и топли празници!

Бони и Ива Костадинова