Коледа беше истински вълнуваща, когато бях дете и трепетно очаквах подаръци. Доброто ми настроението растеше правопропорционално на наближаването на празника. Сега обаче като майка, съпруга и работеща жена, която се опитва да посещава фитнес салона минимум през ден, срещам огромни трудности с организирането на коледния шопинг. Тази година чудото се случи! Мисията по избирането на подаръци за моите близки приключи успешно и доста преди крайния срок.

Снимка: Георги Казаков за #URBN

Затова заслужавам едно чудно, женско, модно бягство от вихрушката на ежедневието, с което да наградя усилията си през цялата година. Винаги, когато искам да се поглезя и да пазарувам на спокойствие, избирам Сердика Център, защото там наистина има всичко, от което имам нужда. На едно място!

От любимата ми organic козметика до селекция с най-качествените модни брандове. А най-хубавото е, че тази година от Сердика са предвидили коледни помощници и консиержи, които ще носят торбите ми с усмивка. А това ще ми спести онези многозначителни погледи на мъжа до мен, с които моли незабавно да си тръгнем.

Ето и моите стъпки за Коледен шопинг, който всяка жена заслужава.

Презареждане на шкафа с био козметика от любимия Body Shop

Тук се чувствам като дете, което иска да отвори всяка цветна кутийка, да усети всеки уникален аромат. Истински козметичен рай. Тук спокойно мога да се изгубя в търсене измежду невероятните им серии лосиони за тяло, през известния аромат на White Musk, продуктите с витамин Е и чаено дърво и зашеметяващите им гримове от натурални висококачествени съставки.

Снимка: Георги Казаков за #URBN

Дори организираните дами могат да забравят за часа, признавам от личен опит. Хвърлете поглед и към чудните коледни комплекти и тези за път - перфектни са като количество, а и ако пътувате за празниците, няма да се наложи да изхвърляте козметиката си на летището.

Бърза проверка за иновации в бутика на IQOS

Следя новите технологии много внимателно. И по-специално тези, които правят живота ми по-добър и по-лесен. От най-новите смарт телефони, часовници и хай тек джаджи до електромобили или най-умната маша за коса.

Снимка: Георги Казаков за #URBN

Затова не е учудващо, че като вече бивш димящ субект, още от ден първи съм един от най-верните фенове на революционната технологията за нагряване на тютюн IQOS. Бездимната алтернатива е по-малко рискова за мен, а и по-щадяща за околните и близките ми. Освен това ми гарантира вкуса на истински тютюн без полепващия по дрехите ми цигарен дим, без пепел, с по-малко вредни вещества в образуваната пара.

Снимка: Георги Казаков за #URBN

А от този месец, в списъка с подаръци от мен за мен, добавих и най-новата серия устройства за нагряване на тютюн. Усмихнатите момичета в бутика подробно ми обясниха, че IQOS 3 са разработени на базата на получената обратната връзка от потребителите на системата. И сега са още по-здрави, по-компактни, по-бързи и лесни за употреба от предишните.

А най-хубавата част, момичета, е, че устройството може да пасне на ежедневното ми настроение и облекло. Основните цветове на четирите устройства са бяло, синьо, златно и сиво, но чрез различните аксесоари могат да се генерират над 500 комбинации.

Коледният шопинг без чанта просто не е шопинг!

Снимка: Георги Казаков за #URBN

Кратко и ясно, да се знае! Една чанта никога не е в повече. Това е неписан закон в старите женски книги-правилници за спокойни и доволни дами. Малка или голяма, crossbody или клъч, на рафта ми винаги има място за поне още една, както и повод.

Снимка: Георги Казаков за #URBN

Това е избор, за който никога не съжалявам и съм готова да експериментирам смело с цветовете, особено в магазина на Furla. Тук винаги си намирам по нещо, което ме кара да се усмихна доволно вкъщи.

Chiara Ferragni в Week & Shop MDL

Да си дойдем на думата. Магазинът, в който никога няма грешки. Точни прицели и свалени мишени. Бях повече от впечатлена от зимната колекция на Chiara.

Снимка: Георги Казаков за #URBN

Грабнах скъсен cosy пуловер в прекрасен пастелно син цвят, който е изключително актуален този сезон. Черен колан на Marc Cain, който отлично съчетах с кецовете-платформи, които са адски удобни и толкова бляскави. Ставам твърде лаконична, това е защото бързам да пробвам и това, и онова...

Снимка: Георги Казаков за #URBN

Влюбена съм... Определено това е едно от местата, в които те съветвам да оставиш личния си прочит!

Тежката артилерия и Karen Millen

"Стилът е начин да покажем кои сме, без да използваме думи"

Снимка: Георги Казаков за #URBN

В търсене на елегантна, корпоративна визия за коледно ми парти от работата, се оказах облечена в блестяща червена, дълга рокля Karen Millen. После сложих още една, дори по-цветна и смела.

Снимка: Георги Казаков за #URBN

На Коледа наистина стават чудеса. Харесвам класически кройки, семпли детайли и минимализъм, но в т.нар. от мен "тежка артилерия", съм смела и във феерични, дръзки рокли. Нямаше как обаче да изневеря на червения, класически сет, който никога няма да излезе от мода.

Снимка: Георги Казаков за #URBN

Фотограф: Георги Казаков

Стилист: Сирма Маркова

Грим: Росина Георгиева

PM: Йорданка Вълчева