Конкурсът продължава!

Тазгодишното издание на националния конкурс "Най-красива абитуриентка", организиран за седемнадесети път от Dir.bg, може все още да е в самото си начало, но интересът към него не спира да нараства с всеки изминал ден.

Откакто му дадохме старт, момичета от всички краища на страната продължават да изпращат своите снимки, споделяйки с нас незабравимите мигове, които са преживели във вечерта на своя бал, правейки ни съпричастни към съпътстващите го вълнения и трепети.

Модните тенденции, на които ставаме свидетели в кадрите, са точно толкова разновидни, колкото и самите участнички. И тази година на събитието, отбелязващо края на една и началото на друга глава в житейската история на дванадесетокласничките, се срещат елегантни тоалети в тъмни или пастелни цветове.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Дантела, пайети, пера са също част от модната тенденция за 2024 г. А възхитителните рокли, които без съмнение са дело на изкусни шивачи, варират от тип "русалка" до тип "принцеса". 

Вижте снимки на участничките ТУК >>

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Освен това голяма част от претендентките залагат на минималистичен грим, който подчертава красивите им черти. Без значение дали косите им са пуснати, падайки свободно по раменете, или са вдигнати нагоре, стилните им прически допълват техните забележителни визии, свидетелствайки за това, че са обърнали специално внимание на всеки малък детайл от външния си вид, желаейки той да бъде безупречен.

колаж: Петя Александрова, Dir.bg

Както винаги Dir.bg е подготвил страхотни награди за бъдещата носителка на престижната титла "Най-красива абитуриентка" 2024 г. 

ВСИЧКИ НАГРАДИ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК >>

Ето и как да участвате в 3 стъпки:

  1. Запознайте се с Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.
  2. Изпратете съобщение в Messenger на Фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с "Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка", с "Правилата за обработване и защита на личните данни" на Конкурса" и декларирам, че притежавам авторските права на снимките, с които участвам в конкурса."
  3. Напишете вашите име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършвате, и населеното място, в което се намира то. Не забравяйте да качите в съобщението до 3 снимки от бала си, с които искате да се включите в конкурса, като можете да ги изпратите само еднократно.

Срокът за участие е 24 юни 2024 г. до 14:00 часа. А сега Ви пожелаваме успех!

Избор на победителката:

  1. 10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки в конкурса. Снимките на всички участнички ще бъдат качвани в албума във Фейсбук страницата на конкурса, където ще може да ги разгледате и подкрепите чрез натискане на бутона "Like" или "Love".
  2. Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg.
  3. Окончателният избор от всички 20 номинирани момичета ще определи нашето звездно жури.