Младата звезда от уеб сериала "Следвай ме" и тийн филма "12А" тази година е част от журито на конкурса на Dir.bg "Най-красива абитуриентка". Смята, че това начинание ще му донесе много приятни емоции. Признава, че не е празнувал шумно бала си и е предпочел компанията на приятели.

Вижте снимки на Калоян >>

А как си представя Калоян "Най-красивата абитуриентка 2018":

"Възможно най-изчистена и интелигентно изглеждаща визия. Това са нещата, които мен лично биха ме впечатлили. И харизма, разбира се."

Ренета Веселинова от Dir.bg и Калоян се срещнаха за интервю в скейтърския парк в София, малко преди изпита му по акробатика в НАТФИЗ. Минев усеща академията като най-доброто място, на което е можел да попадне: "Чувствам го като това, което трябва да правя. "

"И Даниел от "Следвай ме" и Бранимир от "12 А" са доста различни от това, което съм аз в живота", казва Калоян, който смята, че именно в това се крие удоволствието и сложността на актьорската професия.

Минев много иска да се снима в уестърни и особено в средновековни филми, защото тези времена наистина го вдъхновяват. Мечтае да играе до Брад Пит, който да е в ролята на негов баща.

Калоян Минев обожава следването в НАТФИЗ

Снимка: Facebook

Конкурсът на Dir.bg "Най-красива абитуриентка" се провежда за 12-а поредна година. Освен Калоян, в журито на конкурса са Дария Симеонова, Ивайло Захариев и победителката от миналата година Мила Слепцова.

Виж как да участваш >>

Победителката в конкурса ще спечели СПА ваканция за двама в апартхотел "Лъки Банско" в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за "Най-красивата абитуриентка" включва две нощувки в "Студио Лукс" с богата закуска и вечеря, и ползване на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и много други удобства.

Насладете се на пълен релакс в "Лъки Банско"

Снимка: Официален сайт

Победителката ще спечели и още една вълнуваща награда - разкошно колие от авторската колекция на Goto Jewellery and diamonds, ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта. Това не е всичко! Специално по повод конкурса "Най-красива абитуриентка" от Goto Jewellery and diamonds подаряват на всички абитуриенти 10% отстъпка, която ще важи за всички бижута в магазините на веригата до 30-и юни 2018 г.Как да се включиш в конкурса >>

Изящното колие на Goto Jewellery and diamonds е ръчно изработено от бяло злато, перла и четири диаманта

Снимка: Goto Jewellery and diamonds

Крайният срок за изпращане на снимки за конкурса е до 23:59:59 часа на 15 юни. Потребителите на Dir.bg ще определят с гласовете си 10-те най-харесвани снимки. Гласуването се провежда във фейсбук страницата на конкурса чрез натискане на бутона "Like" под съответната снимка. Редакцията на Dir.bg ще номинира още 10 снимки. На финала звездното жури - Дария Симеонова, Ивайло Захариев, Калоян Минев и Мила Слепцова, ще избере сред тези 20 снимки "Най-красивата абитуриентка". Победителката ще бъде обявена на 19 юни 2018 г.